LKRISS 0 Report post Posted January 18, 2012 Witam, mam na imie Krzysztof rocznik 72. Na wasza stronke trafilem dzieki info od Ralfa. W FM4 gram od premiery i aktualnie chyba tylko w to gram na powaznie. Przyznam, ze gra wciagnela mnie mocniej niz sie spodziewalem gdyz z FM3 bylo zupelnie inaczej. Licze, ze strona bedzie sie szybko rozwijala i bedzie mozliwosc uczestnictwa w profesjonalnie zorganizowanych (czytaj kulturalnych i fairplay) turniejach czy tez ligach, takich jak zapowiada sie Puchar KIA do ktorego juz sie zapisalem sorki za brak polskich znakow w moich postach (brak PL klawiatury w pracy) Share this post Link to post Share on other sites
Lopez 0 Report post Posted January 19, 2012 Czesc. Mam na imie Dawid rocznik 82. Pasjonuje sie fotografia motoryzacyjna oraz grzebaniem przy mojej Hondzie Civic Jestem nowa twarza na scenie Forzy i przywialo mnie tu az z Quake'a 3 ;] Share this post Link to post Share on other sites
Don Tasso 0 Report post Posted January 19, 2012 Witamy wszystkich nowych użytkowników! Miłego korzystania z forum Share this post Link to post Share on other sites
SirDeav 0 Report post Posted January 19, 2012 Witam mam na imię Maciej rocznik 85. Forza Motorsport 2 była moją pierwszą grą na x360 i tak już się przyjaźnimy od 6lat. Na wasze forum trafiłem zupełnym przypadkiem jakiś czas temu, ale dopiero teraz postanowiłem się bardziej udzielać. Jeżdżę wszystkimi klasami aut, na kierownicy z wyłączonymi pomocami, jedynie od linii pomocniczej na zakrętach nie mogę się odzwyczaić. Zdaża mi się malować auta, ostatnio coraz częściej, w ustawieniach nie jestem najlepszy. Share this post Link to post Share on other sites
devil 0 Report post Posted January 19, 2012 Witam wszystkich mistrzów forzy Share this post Link to post Share on other sites
skyline555555 0 Report post Posted January 20, 2012 Adam 25 lat Kocham real madrid mame i silnik hemi gamertag w grze skyline555555 Share this post Link to post Share on other sites
lookastdu 0 Report post Posted January 20, 2012 Witam wszystkich. :> Jestem Ĺukasz, kocham auta, szczególnie haci (takie moje zdrobnienie od AE86 ), Imprezę GC8 i Ferkę 512TR. Uwielbiam drift w downhillu w nietuningowanej haci. Co do Forzy to gram na Fanatecu GT2, z wyłączonymi asystami (poza autami z klas R i tymi bardzo narowistymi jeśli się ścigam ). Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Ksawery 0 Report post Posted January 22, 2012 (edited) Witam wszystkich. Na imię mi Ksawery. Przybyłem tu z Gran Turismo 5, gdzie online gram od premiery . Pomyślałem, że czas coś zmienić i zakupiłem X360 oraz Forza 4. Narazie męczę się padem na symulacji bez asyst, ale już myślę o wymianie mojej kierownicy Logitech G25 na Fanatec CSR . Edited January 22, 2012 by Ksawery Share this post Link to post Share on other sites
TomKatto 0 Report post Posted January 24, 2012 Cześć Na imie mam Tomek jestem z Gdańska w forze gram od drugiej jej części na forum zarejestrowany jestem tez juz kilka lat i byłem pewny że juz się tu wpisywałem jednak jak widzę cos mi sie chyba pomyliło.... większośc zna mnie i ja też znam większośc Witajcie Share this post Link to post Share on other sites
Marecky 1 Report post Posted January 27, 2012 Witam Wszystkich Share this post Link to post Share on other sites
MinisterBytu 0 Report post Posted February 19, 2012 Pozdro dla ekipy [WSC7] czyli Poland Drift Racing, oraz wszystkich miłośników Nissanów i driftingu!!! Share this post Link to post Share on other sites
damian0902stal 0 Report post Posted February 23, 2012 Hejka. Pozdrawiam wszystkich diverów forzy mój GT damian0902stal (imie Damian - czytaj Piotr-myśle że co niektórzy wiedzą w czym dzieło). Panowie szerokoch torów Share this post Link to post Share on other sites
Kwiatek 0 Report post Posted March 12, 2012 Witam wszystkich z zawodu jestem informatykiem. Na forum jestem nowy w forze gram od niedawna, a na live od dzisiaj. Liczę na wspólne sesje i że czegoś się od was nauczę bo aktualnie nie jest dobrze . Pozdrowienia dla wszystkich Share this post Link to post Share on other sites
patisan 0 Report post Posted March 28, 2012 Siemanko . Witam wszystkich. Share this post Link to post Share on other sites
Luszeq 0 Report post Posted March 29, 2012 Witam, Mam na imię Ĺukasz. W Forzę 4 gram od niedawna, jednak poprzednio nabierałem doświadczenia w GT5 i Forzie 3. Obecnie jestem na ~14 poziomi i lecę w górę Share this post Link to post Share on other sites
Guest she Report post Posted April 5, 2012 Witam Panowie Share this post Link to post Share on other sites
BMW RiD3R 0 Report post Posted April 5, 2012 Cześć, no ciekawie sie robi. Powiedź, że jeszcze w Forze grasz Share this post Link to post Share on other sites
Guest she Report post Posted April 6, 2012 Sporadycznie Share this post Link to post Share on other sites
Freeko 0 Report post Posted April 7, 2012 Siemka wszystkim. Mam nadzieje ,ze sie spotkamy na torze. Share this post Link to post Share on other sites
tommi 0 Report post Posted April 11, 2012 Witam! Mam na imię Tomek rocznik 79, a w grze TriedTommi Share this post Link to post Share on other sites
DTRaven 0 Report post Posted May 6, 2012 (edited) Witam Was serdecznie Jestem Konrad, mam nadzieje, że na torze będziecie mnie widywać jako DTRaven Pozdrawiam Edited May 6, 2012 by DTRaven Share this post Link to post Share on other sites
Mąka 0 Report post Posted May 10, 2012 Witam, jestem "nowy" na forum Trochę czasu już tu! zaglądam ale to mój pierwszy post! Pozdro. Share this post Link to post Share on other sites
EvilGucio 0 Report post Posted June 28, 2012 Witam! Mam na imię Wojtek jestem z Raciborza ze Śląska i jeszcze przez parę miesięcy będę miał na karku 19 wiosen. Jestem fanatykiem Hondy, japońskiej motoryzacji i nurtu JDM Aktualnie staram się przetrwać na studiach na które poszedłem tylko dlatego żeby mieć czym się zająć 8) Z tego również względu nie jestem w stanie realizować swojej pasji tak jak bym tego chciał ale mam nadzieje, że w przyszłości wszystko mi się ułoży i będą mógł całkowicie oddać się motoryzacji Trafiłem na to forum za sprawą Krazia (gra w Gran Turismo) oraz osób które poznałem w FM4 (min. GamerTagi: Kuba1995, Plecak, Gixxer87, WooblyMaster). To tyle tytułem wstępu. Pozdrawiam! Share this post Link to post Share on other sites
Plecak 0 Report post Posted June 28, 2012 Mało kto już korzysta z tego tematu, ale nie wypada się nie przywitać, więc cześć. Share this post Link to post Share on other sites
JDM_Endorfinek 0 Report post Posted July 27, 2012 Witam Wszystkich Endo z Tej Strony Share this post Link to post Share on other sites