OMIII62 0 Report post Posted March 1 Cześć wszystkim! Na dobry początek, chciałem przywitać się z wami jedną z moich ulubionych marek. Nikomu chyba przedstawiać nie trzeba... Audi, charakterystyczne cztery zachodzące na siebie pierścienie, i model który mogliśmy podziwiać również w nieco bardziej, cywilnym wydaniu, czyli A5 (oczywiście w FH, jest to RS5). Bawiąc się kolejnym samochodem, wybór padł na samochód który wywołuje mokre sny u niebotycznej ilości polskich nastolatków. Mając trochę wolnych środków, postawiłem na modyfikację całego modelu. Od tuningu silnika, po wrzucenie na niego autorskich naklejek. Czekam na wasze pytania, opinie, i komentarze. Liczę na krytykę, porady, oraz jeśli komuś się spodoba również na jakieś miłe słowa. Pozdrawiam i trzymajcie się, OMIII62. Quote Share this post Link to post Share on other sites
UMP Hornet 24 Report post Posted March 1 jedyne co mogę powiedzieć to, że mi się nie podoba. a dlaczego? bo nie jestem fanem modyfikacji, chyba że typowo torowych, to raz (wiem że w podpisie mam S2000 po modach ale to było robione na wyścigowego Spoona) a dwa nie jestem fanem audi. Lakier też jakiś taki niepasujący. Czarne felgi gubią się w nim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMIII62 0 Report post Posted March 1 Godzinę temu, UMP Hornet napisał: jedyne co mogę powiedzieć to, że mi się nie podoba. a dlaczego? bo nie jestem fanem modyfikacji, chyba że typowo torowych, to raz (wiem że w podpisie mam S2000 po modach ale to było robione na wyścigowego Spoona) a dwa nie jestem fanem audi. Lakier też jakiś taki niepasujący. Czarne felgi gubią się w nim. Konstruktywna krytyka, lubię. Miło czytać takie komentarze. Zastanawiam się nad codziennymi postami dotyczącymi pojazdów z FH4. Quote Share this post Link to post Share on other sites