OrsaYo 0 Report post Posted December 29, 2018 (edited) A więc mój problem wygląda następująco: Kupiłem sobię Forza Horizon 4, zacząłem grać pierwsze problemy wyglądały tak, że wywalało mi grę co jakiś czas, na średnich ustawieniach, mam dobry komputer ale mam 8gb ram, gtx 1060, i5 7400. Powinienem grac na wysokich ale mi wywalało cały czas grę, na średnich to samo, zmniejszyłem na NAJNIŻSZE i nic się nie działo, teraz znowu włączyłem na średnie nie wywala gry i nie laguje, ALE nie zapisuje mi się gra przeszedłem od początku do prawie zimy, łącznie zebrałem z 1 milion pieniędzy ale nic nie zapisuje mi gry! W internecie nie ma żadnych informacji więc chce zapytać się tutaj. NIC SIĘ NIE ZAPISUJE ALE TO NIC I MUSZĘ GRAĆ OD POCZĄTKU CAŁY CZAS. Proszę o jakieś rady. Pozdrawiam Edited December 29, 2018 by OrsaYo Share this post Link to post Share on other sites
SkrzypekMatt 3 Report post Posted December 29, 2018 Dziwna sytuacja, najlepiej będzie jak napiszesz do pomocy technicznej Microsoftu, powinni coś poradzić na Twój problem. Share this post Link to post Share on other sites
OrsaYo 0 Report post Posted December 29, 2018 aktualnie zamknięte, dzwoniłem a ja chce już grać w Forze... Share this post Link to post Share on other sites
UMP Hornet 24 Report post Posted January 6, 2019 Ciężka sprawa z tym problemem bo gra powinna Ci zapisywać automatycznie na Twoim profilu XboxLive... jeśli nie zapisuje to albo jesteś odpięty od internetu, albo coś jest nie tak z Twoim profilem XboxLive Share this post Link to post Share on other sites