Mikołaj Jarząb 0 Report post Posted November 20, 2016 Witam nie wiem ilu z Was gra na w forze na komputerze, ale mam pytanko do tych co grają czy zawuazyliscie ze zostały odblokowane klatki pow 60 ? u mnie dzisiaj wyswietliło sie 163 kl/s a i mam pytanie, ktoś kupował dlc? warto ? Share this post Link to post Share on other sites
TurboSnail 2 Report post Posted November 21, 2016 Czy przypadkiem zawsze nie była możliwość gry bez limitu FPS?Ja pamiętam grę w 120. Share this post Link to post Share on other sites
Mikołaj Jarząb 0 Report post Posted November 21, 2016 hmm no powiem Ci ze to dziwne bo ja zawsze miałem zblokowane na 60 kl/s ostanio długo mi sie włączała wiec chyba jakas aktualizacja szła stąd moje pytanie Share this post Link to post Share on other sites
Mariusz B 0 Report post Posted November 27, 2016 Dość dawno zostały odblokowane Fps Style szczerze i tak chyba najlepiej się jeździ na 60 Fps z Vsync przynajmniej mi. Zresztą we wszystkie simy tak gram , Asseto, Pcars , dirt rally, F1 itd. Share this post Link to post Share on other sites