danQ 0 Report post Posted September 27, 2016 Witam Was drodzy kierowcy, wiem, ze juz rzadko kto gra w Forze, ale jako nowy czlonek spolecznosci Xbox ta gre akurat jako pierwsza ogrywam, jednakze mam pytanie. Zostaly mi 2 zaginione samochody, kazdy wyscig ukonczony, drogi na 100%, znaki rabatowe 99/100. Jak odblokowac te pozostale 2 auta? Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted September 28, 2016 Już mało co pamiętam z jedynki. One przypadkiem z czasem się nie odblokowywały? Share this post Link to post Share on other sites
danQ 0 Report post Posted September 28, 2016 No gram juz pare dni i nic Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted September 29, 2016 No gram juz pare dni i nic Pamiętam, że coś faktycznie takiego było, że zostały jakieś po ukończeniu nieodblokowane. Ale jak je odblokowałem to już nie pamiętam Share this post Link to post Share on other sites
danQ 0 Report post Posted September 29, 2016 No i to jest ten problem, ze nie ma nic w sieci Share this post Link to post Share on other sites