Forza Motorsport nie działa na Xbox 360
0

4 posts in this topic

Witam mam pytanie do posiadaczy Forza Motorsport i Xbox 360 czy wam ta gra na nim działa ? Kupiłem FM do kolekcji i niestety ale po uruchomieniu pokazuje się logo pierwszego Xboxa i następuje czarny ekran, słychać lekką pracę głowicy lasera ale konsola na nic nie reaguje i dopiero wyłączenie listwy pomaga.

Płyta ma tam jakieś drobne ryski ale nie powinny one mieć żadnego wpływu, inne gry z pierwszego Xboxa mi działają.

Za grę dałem niewiele dlatego nie kalkuluje mi się jej odsyłać a gdyby ktoś powiedział tak mi też nie działa albo mi działa to miałbym pewność co robić.

konsola fat, gra wydanie classic.

Udało mi się uruchomić grę problemem była kwestia ustawień obrazu.

Dla potomnych

Will only run in PAL60/VGA if console is set to 640x480 and "normal" screen format ("widescreen" will not work).

Will only run in PAL60/VGA if console is set to 640x480 and "normal" screen format ("widescreen" will not work).

witam, także nabyłem FM do kolekcji, wkładam płytkę do x360 i widzi mi płytę "forza motorsport" ale po kliknięciu "uruchom" wyskakuje komunikat "Błąd gry: Nie można uruchomić gry. Pobierz ją ponownie"

i pytanie czy ktoś może wie o co chodzi? tudzież czy działa Wam nadal FM na xbox360 (ew. na xbox one)?