YoungLucyfer 0 Report post Posted December 10, 2015 Czy w 6 przy podzielonym ekranie gość nie może grać autami z garażu?Tylko seryjne auta? Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted December 10, 2015 Czy w 6 przy podzielonym ekranie gość nie może grać autami z garażu?Tylko seryjne auta? Jeśli gość ma swoje konto i grał w forze to używa swojego garażu. Jeśli gość nie grał w forze to nie ma samochodów poza tymi wypożyczonymi. Share this post Link to post Share on other sites
YoungLucyfer 0 Report post Posted December 11, 2015 Szkoda..mozna to jakos przeskoczyc?mam na mysli zabawe z plikami? Share this post Link to post Share on other sites
Mariusz 0 Report post Posted December 17, 2015 jak włączyć tryb dwóch graczy? Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted December 18, 2015 jak włączyć tryb dwóch graczy? Wolna gra. Musisz tam drugim padem zalogować kolejny profil. Share this post Link to post Share on other sites
Olobongo 0 Report post Posted January 24, 2016 (edited) Dziękuję za informacje. Miałem podobne pytanie. Edited May 21, 2016 by Olobongo Share this post Link to post Share on other sites
matrixo1905 0 Report post Posted May 9, 2020 Mam problem z forzą horizon motorsport 5 próbóję włączyć drugi joistic na trybie wolnym i klikam przycisk menu żeby podłączyć tego joistitika (pisze żeby tak zrobić) i wraca mnie do poprzedniego ekranu. Jak to naprawić by działało to poprawnie? Prosze o odpowiedź bardzo Share this post Link to post Share on other sites
UMP Hornet 24 Report post Posted May 9, 2020 Hmm... Nie znam gry Forza Horizon Motorsport 5 więc ciężko mi się odnieść do tego problemu. No i nie wiem czy z jaką kolwiek częścią Forzy kompatybilne są joysticki używane do gier samolotowych lub na atari Share this post Link to post Share on other sites