AdekJDM 0 Report post Posted April 8, 2013 Witam wszystkich forumowiczów . Mam ciekawy pomysl jak mozna spedzic fajnie czas grajac w Forze Horizon na onlinie.Lecz potrzebuje chetnych ludzi na to przedsiewziecie Otóz , szukam ludzi ktorzy byliby chetni pojezdzic rekreacyjnie po pieknym stanie Colorado . Zrobic jakis maly zlocik na parkingu i ogolnie takie male zloty od czasu do czasu . Mozna by tez pojezdzic poprostu razem i delektowac sie mozliwosciami jakie daje nam Forza Podumowujac wszystko jezeli nie wyrazilem sie jasno albo gdyby dla kogos nie mialo to sensu . Szukam ludzi ktorzy byliby chetni do wspólnej jazdy , zrobienia jakiegos spota , zlotu od czasu do czasu . Mogloby to wygladac tak : Spotykamy sie gdzies na parkingu (badz cos w tym stylu) Jezdzimy troche po miescie jak i po calym Colorado . Potem jakis wypad na autostrade w celu sprawdzenia swoich maszyn , umiejetnosci itp itd . Mozliwosci jest od groma , wszystko zalezy od waszych checi Najlepiej jezeli kazdy mialby mikrofon , ulatwiloby to komunikacje i nie byloby problemów z organizacja . Przykladem jest to : Share this post Link to post Share on other sites
AGM Bukos 0 Report post Posted April 9, 2013 to jednak ktos w to gra ? sorry ale nie moglem sie powstrzymac hehe Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted April 9, 2013 Mało osób pozostało przy Horizonie więc ciężko będzie ci znaleźć osoby do jeżdżenia. Share this post Link to post Share on other sites
Mariusz B 0 Report post Posted April 10, 2013 to jednak ktos w to gra ? sorry ale nie moglem sie powstrzymac hehe hehe .... ale jak ja jechałem po tym crapie to wszyscy mnie do pionu chcieli stawiać że jak to taka uber hiper wypasiona gra z "otwartym światem" a tak szczeże to TDU dużo lepszeeeeee Share this post Link to post Share on other sites
AGM Bukos 0 Report post Posted April 10, 2013 ja gralem z 1h chyba i oddalem. No miales racje... hehe Share this post Link to post Share on other sites
AdekJDM 0 Report post Posted April 10, 2013 Wciaz szukam ludzi którzy w to graja ! Share this post Link to post Share on other sites
Salmon 0 Report post Posted April 30, 2013 Ja sobie właśnie wczoraj kupiłem Horizona i co do tych zlotów itd. to chętnie. Też myslałem o czymś podobnym. Zaproś mnie do znajomych, mój gamertag: UnivalveSalmon5P.S jestem fanem JDM więc napewno jakiś fajny zlocik można zrobić Share this post Link to post Share on other sites
Marek Sarna Sarnowski 0 Report post Posted May 2, 2013 Jesteś chętny do polatnia? Teraz? Pisz pw lub tutaj. Share this post Link to post Share on other sites
GoldDodo 0 Report post Posted May 3, 2013 Dzisiaj chętnie pogram,podczas darmowego weekendu, też jestem fanem JDM. Mój GT: GoldDodo. Dajcie znać o której. Share this post Link to post Share on other sites
Salmon 0 Report post Posted May 3, 2013 Ja mogę teraz Share this post Link to post Share on other sites
GrapHite 0 Report post Posted July 11, 2013 witam. Temat umarł? :-( Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted July 11, 2013 Jak znajdziesz kogoś to może ożyje. Horizon był ostatnio w wyprzedaży więc może będzie więcej chętnych. Niestety 95% forumowiczów to gracze w Forze Motorsport. Share this post Link to post Share on other sites
GrapHite 0 Report post Posted July 11, 2013 Jak znajdziesz kogoś to może ożyje. Horizon był ostatnio w wyprzedaży więc może będzie więcej chętnych. Niestety 95% forumowiczów to gracze w Forze Motorsport. Właśnie jeździłem z trójką znajomych, w sumie dziś poznanych na xbox live, więc trzech już jest :-) W promocji ja właśnie wziąłem Horizon, wyszedł za 47 zł (zobacz ile kosztuje na aledrogo :-) Temat odżyje jak będzie się o tym pisało, np facebook (są profile na których można by to zorganizować) Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted July 11, 2013 Możesz dodać post u nas lub podać termin spotkania a ja o tym napiszę. https://www.facebook.com/forzamotorsportpl Share this post Link to post Share on other sites
GrapHite 0 Report post Posted July 11, 2013 ok, dzięki jak coś to tutaj śmiało mogę pisać o chęci wspólnej jazdy, nie koniecznie o zlocie? Bo tak jak dziś np jeździliśmy w trójkę i czekaliśmy, może ktoś jeszcze by się dołączył. Dodam, że grało trzech Polaków, komunikacja przez mikrofon nie obowiązkowa (ja np korzystałem z mikrofonu w kinect). Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted July 11, 2013 Możesz tu pisać a jak będziesz chciał zrobił mały zlot to daj znać to wrzucę info na fb. Share this post Link to post Share on other sites
GrapHite 0 Report post Posted July 11, 2013 Możesz tu pisać a jak będziesz chciał zrobił mały zlot to daj znać to wrzucę info na fb. a jak ogarnąć "zdjęcie" (screenshot) z rozgrywki multi? Podczas takiej jazdy przyda się kilka pamiątkowych zdjęć. Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted July 11, 2013 Ja już nie mam Horizona niestety więc nie pomogę. Niech ktoś inny się wypowie. Share this post Link to post Share on other sites
KubaXman 7 Report post Posted July 12, 2013 Zdaje mi się, że w Horizonie nie da się zrobić fotki ze wspólnych jazd. W trybie Free Roam nie zapiszesz powtórki, a ze zwykłych wyścigów też się nie da. Share this post Link to post Share on other sites
GrapHite 0 Report post Posted July 12, 2013 pozostaje robić zdjęcie telewizora :-D Share this post Link to post Share on other sites
Salmon 0 Report post Posted July 15, 2013 (edited) Ja jak już wcześniej pisałem mogę zagrać. Z tego co się orientuję to w znajomych Ciebie mam to jak coś to zapraszaj to coś pogramy Edited July 15, 2013 by Bartez Share this post Link to post Share on other sites