Chetni na Zloty i Meetingi ?
0

21 posts in this topic

Witam wszystkich forumowiczów .

Mam ciekawy pomysl jak mozna spedzic fajnie czas grajac w Forze Horizon na onlinie.Lecz potrzebuje chetnych ludzi na to przedsiewziecie :)

Otóz , szukam ludzi ktorzy byliby chetni pojezdzic rekreacyjnie po pieknym stanie Colorado . Zrobic jakis maly zlocik na parkingu i ogolnie takie male zloty od czasu do czasu . Mozna by tez pojezdzic poprostu razem i delektowac sie mozliwosciami jakie daje nam Forza :) 

Podumowujac wszystko jezeli nie wyrazilem sie jasno albo gdyby dla kogos nie mialo to sensu . 

Szukam ludzi ktorzy byliby chetni do wspólnej jazdy , zrobienia jakiegos spota , zlotu od czasu do czasu . Mogloby to wygladac tak :

Spotykamy sie gdzies na parkingu (badz cos w tym stylu) Jezdzimy troche po miescie jak i po calym Colorado . Potem jakis wypad na autostrade w celu sprawdzenia swoich maszyn , umiejetnosci itp itd . Mozliwosci jest od groma , wszystko zalezy od waszych checi :)

Najlepiej jezeli kazdy mialby mikrofon , ulatwiloby to komunikacje i nie byloby problemów z organizacja . :)

Przykladem jest to : 

to jednak ktos w to gra ? :) sorry ale nie moglem sie powstrzymac hehe

hehe .... ale jak ja jechałem po tym crapie to wszyscy mnie do pionu chcieli stawiać że jak to taka uber hiper wypasiona gra z "otwartym światem" a tak szczeże to TDU dużo lepszeeeeee :P

Ja sobie właśnie wczoraj kupiłem Horizona i co do tych zlotów itd. to chętnie. Też myslałem o czymś podobnym. Zaproś mnie do znajomych, mój gamertag: UnivalveSalmon5
P.S jestem fanem JDM więc napewno jakiś fajny zlocik można zrobić ;)

Jak znajdziesz kogoś to może ożyje. Horizon był ostatnio w wyprzedaży więc może będzie więcej chętnych.

Niestety 95% forumowiczów to gracze w Forze Motorsport.

Właśnie jeździłem z trójką znajomych, w sumie dziś poznanych na xbox live, więc trzech już jest :-)

W promocji ja właśnie wziąłem Horizon, wyszedł za 47 zł (zobacz ile kosztuje na aledrogo :-)

Temat odżyje jak będzie się o tym pisało, np facebook (są profile na których można by to zorganizować)

ok, dzięki

jak coś to tutaj śmiało mogę pisać o chęci wspólnej jazdy, nie koniecznie o zlocie? Bo tak jak dziś np jeździliśmy w trójkę i czekaliśmy, może ktoś jeszcze by się dołączył. Dodam, że grało trzech Polaków, komunikacja przez mikrofon nie obowiązkowa (ja np korzystałem z mikrofonu w kinect).

Możesz tu pisać a jak będziesz chciał zrobił mały zlot to daj znać to wrzucę info na fb.

a jak ogarnąć "zdjęcie" (screenshot) z rozgrywki multi? Podczas takiej jazdy przyda się kilka pamiątkowych zdjęć.

Ja jak już wcześniej pisałem mogę zagrać. Z tego co się orientuję to w znajomych Ciebie mam to jak coś to zapraszaj to coś pogramy ;)

Edited by Bartez