KA3OR79 0 Report post Posted October 25, 2012 HA Horizon już w domu !!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
KA3OR79 0 Report post Posted November 1, 2012 Mam pytanie ale tak aby się utwierdzić w Horizon nie ma opcji "podzielony ekran"? bo chciałem z młodym w dwójkę pograć Share this post Link to post Share on other sites
WitoldGTR 0 Report post Posted November 1, 2012 Nie ma opcji "podzielony ekran". Share this post Link to post Share on other sites
kobe83 0 Report post Posted December 6, 2012 Czy dostajemy jakiś pakiet samochodów w pudełku jak kupimy nową grę. Tzn w FM4 był kod DLC na 5 aut chyba. Chodzi o to czy opłaca się kupić zafoliowaną nówkę, czy może być używana. Share this post Link to post Share on other sites
Milo 0 Report post Posted December 7, 2012 jest 6 aut DLC które się dostaje w postaci zdrapek ale nie do każdego pudełka, nie wiem gdzie są kody a gdzie nie ma Share this post Link to post Share on other sites
kobe83 0 Report post Posted December 10, 2012 Na pudełku np w Media Markt nie ma informacji, żeby coś dawali jak w FM4. Te DLC chyba było do wersji przedpremierowych. Na allegro się spotkałem, że ktoś tam dodaje. Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted December 10, 2012 Teraz już raczej pakietu dodatkowych samochodów nie dostaniesz, poza tym ona czasami były wysyłane na maila do wersji zakupionych przed premiera. Co za tym idzie kody nie znajdowały się w pudełku. Kup używkę. Share this post Link to post Share on other sites
zenekgs 0 Report post Posted December 30, 2012 Można jakoś zrobić zdjęcia w trybie multi? Denerwuje mnie brak opcji zdjęć Share this post Link to post Share on other sites
AGM Bukos 0 Report post Posted December 31, 2012 zapisac powtorke pozniej odtworzyc i zrobic zdjecie. Share this post Link to post Share on other sites
zenekgs 0 Report post Posted December 31, 2012 Tylko nie widzę opcji zapisania powtórki nigdzie po wyścigu ... Share this post Link to post Share on other sites
AGM Bukos 0 Report post Posted December 31, 2012 Kontynuuj albo Zapisz Powtorke jest nizej jak dobrze pamietam, sa dwie opcje tylko do wyboru Chyba ze nie masz dysku to moze byc problem wtedy i moze jest opcja nie widoczna, ale jesli dysk masz to musisz miec do wyboru sprawdz raz jeszcze Share this post Link to post Share on other sites
AgstPL 0 Report post Posted February 24, 2013 Witam Mam pytanie czy w Forzy Horizon wystepuje Dom Aukcyjny jak w trzeciej części Forzy ? Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted February 24, 2013 Nie ma. Share this post Link to post Share on other sites
Patryk Chrobak 0 Report post Posted June 30, 2014 W forzie horizon podoba mi sie otwarty światWczoraj ograłem demo podoba mi sieDalej są te zestawy z kierownicą?Ta kierownica jestdo baniJak myślicie czy forza horizon też bedzie z kierownicą? Patryku jak nie przestaniesz walić post pod postem do dostaniesz prezent w postaci Warna , jak chcesz coś dopisać po 2 minutach to użyj opcji EDYTUJ @Mariusz B Share this post Link to post Share on other sites