Don Tasso 0 Report post Posted August 30, 2012 W tym temacie możecie prowadzić rozmowy, zadawać pytania dot. Forzy Horizon. Share this post Link to post Share on other sites
Klakier 0 Report post Posted August 30, 2012 Czesc wiadomo cos o polskiej wersji jezykowej? Share this post Link to post Share on other sites
BMW RiD3R 0 Report post Posted August 30, 2012 serie forza wychodzą po polsku, obojętnie w jakim kraju je kupisz Share this post Link to post Share on other sites
dembek 0 Report post Posted September 2, 2012 czy model jazdy będzie bardziej zręcznościowy czy podobny do tego z zwykłej forzy? Share this post Link to post Share on other sites
Tofikpt 0 Report post Posted September 3, 2012 czy model jazdy będzie bardziej zręcznościowy czy podobny do tego z zwykłej forzy? plotka,legenda,mit,zabobon głosi iz fizyka ma byc jak w 4!!!! Share this post Link to post Share on other sites
s15 d i e g o 0 Report post Posted September 5, 2012 S15 po tuningu i z tego co wyglada zderzaki i spoilery wracaja z forzy 3 i 4 czyli duzo sie nie zmienilo ale to tylko przepuszczenia: Share this post Link to post Share on other sites
peter000 0 Report post Posted September 6, 2012 Ciekawe jak będą te przerywniki rozwiązane, w sensie czy będą pokazywać nasz samochód. Bo mi to raczej nie wygląda jakby było na silniku gry, tak więc gra nam pewnie będzie albo narzucać jakiś samochód albo pokazywać tylko postacie i nic więcej. Share this post Link to post Share on other sites
s15 d i e g o 0 Report post Posted September 7, 2012 zdjecie ktore dalem powyzej przedstawia corrado ktore nalezy do gracza i jest to przerwnik w ktorym gracz wjezdza na ten caly festiwal, bylo tez wiele filmikow ktore pokazywaly jak kierowca wychodzi ze swojego samochodu i idze rozmawiac z innymi kierowcami wiec pokazane sa i samochody gracza, innych kierowcow i kierowcy w tym samym czasie. Share this post Link to post Share on other sites
peter000 0 Report post Posted September 7, 2012 No wiem. Tylko, że jak dla mnie to grafika na tym co wkleiłeś wygląda inaczej (czyt. lepiej) niż np. na tym gameplay'u z E3 co tam jacyś ludzie sobie gadali a potem wskakiwali do furek. Chyba, że teraz jest jakiś filtr albo coś innego na tych cutscenkach. Poza tym chyba tylko nie ja mam wrażenie, że samochody wyglądają inaczej na przerywnikach niż na gameplay'ach, Ty nie masz takich odczuć? Share this post Link to post Share on other sites
dembek 0 Report post Posted September 7, 2012 Widzieliście?NOC Share this post Link to post Share on other sites
Don Tasso 0 Report post Posted September 7, 2012 Widzieliście? NOC Już od jakiegoś czasu było wiadomo, że będzie noc. W końcu, wiele osób na to czekało, w tym ja. Share this post Link to post Share on other sites
AGM Bukos 0 Report post Posted September 7, 2012 nie widzielismy ;p hehe Share this post Link to post Share on other sites
dembek 0 Report post Posted September 8, 2012 Ja się zainteresowałem tą grą kilka dni temu i to jest pierwszy jej trailer jaki widziałem Share this post Link to post Share on other sites
macieq717 0 Report post Posted September 12, 2012 http://www.cdaction.pl/news-28786/forza-horizon-informacje-o-polskim-wydaniu.html Share this post Link to post Share on other sites
Plecak 0 Report post Posted September 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hkRccaok5Xk&feature=channel&list=UL http://www.youtube.com/watch?v=XeBPyI5jOG4&feature=channel&list=UL Share this post Link to post Share on other sites
peter000 0 Report post Posted October 2, 2012 Wiecie może czy ten zapowiedziany Expansion Pack ma wchodzić w skład Season Pass'a? Share this post Link to post Share on other sites
Michał Gacek 0 Report post Posted October 3, 2012 (edited) Microsoft już teraz potwierdził, że najnowsze wyścigi od Turn 10 doczekają się comiesięcznych rozszerzeń, w których znajdziemy nowe fury. Rzecz jasna trzeba będzie za nie zapłacić. Natomiast 18 grudnia pojawi się jakiś większy dodatek, ale na razie konkretów nie znamy. Poza tym, że wszystkie DLC można nabyć od razu, kupując Season Pass. Ĺšródło: http://gamezilla.kom...nie-mnostwo-dlc Studio Playground Games ujawniło zawartość, do której dostęp otrzymają nabywcy przepustki Season Pass do gry Forza Horizon. Będzie to duże rozszerzenie, sześć dodatków DLC zawierających dodatkowe samochody, pięć ekskluzywnych pojazdów oraz DLC wypuszczone w dnu premiery Forza Horizon. Zakup Season Pass będzie wiązał się z wydaniem 4000 punktów Microsoftu, co jest kwotą niższą o 17% w stosunku do tego, co zapłacilibyśmy za poszczególne DLC osobno. Ĺšródło: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=71332 Więc wchodzi w skład Season Pass.... :> Edited October 3, 2012 by Michał Gacek Share this post Link to post Share on other sites
peter000 0 Report post Posted October 3, 2012 Dzięki Share this post Link to post Share on other sites
WitoldGTR 0 Report post Posted October 7, 2012 (edited) Chyba nie było. Lista nie pełna. Edited October 7, 2012 by WitoldGTR Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted October 8, 2012 A co z Porsche? Liczę, że w finalnej wersji jednak będzie. Share this post Link to post Share on other sites
KubaXman 7 Report post Posted October 8, 2012 (edited) Danteze, Porsche nie będzie, Greenawalt już mówił w jednym z wywiadów, że nie ma Porsche - tylko RUF. Może potem wyjdzie z okazji jakiegoś dodatku po złodziejskiej cenie. A tutaj filmik pokazujący, jak w Horizonie wygląda aspekt tuningu samochodów - na warsztacie Silvia S15: Edited October 8, 2012 by KubaXman Share this post Link to post Share on other sites
Michał Gacek 0 Report post Posted October 10, 2012 Ciekawe co z felgami, bo FM zawsze brakowało mi wzorów i rodzajów felg.... Share this post Link to post Share on other sites
EvilGucio 0 Report post Posted October 10, 2012 Porsche nie ma bo oczywiście licencję zgrzytnęło EA do swojej jakże świetnej gry Burnout: Most Wanted...tak jak poprzednio do NFS: The Run. Gorzej się tej licencji wykorzystać nie dało :| Szkoda, że koleś nie pokazał jakie felgi będą dostępne ale patrząc na wszystkie części raczej nie zobaczymy nic nowego chociaż pewności mieć nie możemy Share this post Link to post Share on other sites
H3rTz DoNuT 0 Report post Posted October 13, 2012 (edited) Kilka fotek jakie dzisiaj zrobilem, jesli ktos ma jakies pytania odnosnie gry to walic smialo, chetnie odpowiem Edited October 13, 2012 by H3rTz DoNuT Share this post Link to post Share on other sites
Plecak 0 Report post Posted October 13, 2012 Ależ ta gra jest piękna <3 Share this post Link to post Share on other sites