Ogólna dyskusja o grze Forza Horizon
1 1

64 posts in this topic

czy model jazdy będzie bardziej zręcznościowy czy podobny do tego z zwykłej forzy?

plotka,legenda,mit,zabobon głosi iz fizyka ma byc jak w 4!!!!:D

Ciekawe jak będą te przerywniki rozwiązane, w sensie czy będą pokazywać nasz samochód. Bo mi to raczej nie wygląda jakby było na silniku gry, tak więc gra nam pewnie będzie albo narzucać jakiś samochód albo pokazywać tylko postacie i nic więcej.

zdjecie ktore dalem powyzej przedstawia corrado ktore nalezy do gracza i jest to przerwnik w ktorym gracz wjezdza na ten caly festiwal, bylo tez wiele filmikow ktore pokazywaly jak kierowca wychodzi ze swojego samochodu i idze rozmawiac z innymi kierowcami wiec pokazane sa i samochody gracza, innych kierowcow i kierowcy w tym samym czasie.

No wiem. Tylko, że jak dla mnie to grafika na tym co wkleiłeś wygląda inaczej (czyt. lepiej) niż np. na tym gameplay'u z E3 co tam jacyś ludzie sobie gadali a potem wskakiwali do furek. Chyba, że teraz jest jakiś filtr albo coś innego na tych cutscenkach. Poza tym chyba tylko nie ja mam wrażenie, że samochody wyglądają inaczej na przerywnikach niż na gameplay'ach, Ty nie masz takich odczuć?

Microsoft już teraz potwierdził, że najnowsze wyścigi od Turn 10 doczekają się comiesięcznych rozszerzeń, w których znajdziemy nowe fury. Rzecz jasna trzeba będzie za nie zapłacić.

Natomiast 18 grudnia pojawi się jakiś większy dodatek, ale na razie konkretów nie znamy. Poza tym, że wszystkie DLC można nabyć od razu, kupując Season Pass.

Ĺšródło: http://gamezilla.kom...nie-mnostwo-dlc

Studio Playground Games ujawniło zawartość, do której dostęp otrzymają nabywcy przepustki Season Pass do gry Forza Horizon. Będzie to duże rozszerzenie, sześć dodatków DLC zawierających dodatkowe samochody, pięć ekskluzywnych pojazdów oraz DLC wypuszczone w dnu premiery Forza Horizon. Zakup Season Pass będzie wiązał się z wydaniem 4000 punktów Microsoftu, co jest kwotą niższą o 17% w stosunku do tego, co zapłacilibyśmy za poszczególne DLC osobno.

Ĺšródło: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=71332

Więc wchodzi w skład Season Pass.... :>

Edited by Michał Gacek

Danteze, Porsche nie będzie, Greenawalt już mówił w jednym z wywiadów, że nie ma Porsche - tylko RUF.

Może potem wyjdzie z okazji jakiegoś dodatku po złodziejskiej cenie. :/

A tutaj filmik pokazujący, jak w Horizonie wygląda aspekt tuningu samochodów - na warsztacie Silvia S15:

Edited by KubaXman

Porsche nie ma bo oczywiście licencję zgrzytnęło EA do swojej jakże świetnej gry Burnout: Most Wanted...tak jak poprzednio do NFS: The Run. Gorzej się tej licencji wykorzystać nie dało :|

Szkoda, że koleś nie pokazał jakie felgi będą dostępne ale patrząc na wszystkie części raczej nie zobaczymy nic nowego chociaż pewności mieć nie możemy :)