UMP Danteze 22 Report post Posted August 28, 2012 Jeśli zamówimy wszyscy jednocześnie to będę mógł wytargować się o lepszą cenę za grę w wybranym sklepie. Wstępnie zamówienie można założyć około końca września lub początku października. Proszę o wpisywanie się osób chętnych na zakup z premierą, wówczas będziemy mogli coś kombinować z cenami i się targować. Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted August 29, 2012 Obecnie mamy trzy osoby: 1. Danteze 2. Don Tasso 3. Mąka Share this post Link to post Share on other sites
Milo 0 Report post Posted August 29, 2012 1. Danteze 2. Don Tasso 3. Mąka 4. Milo Share this post Link to post Share on other sites
AGM Bukos 0 Report post Posted August 29, 2012 1. Danteze 2. Don Tasso 3. Mąka 4. Milo 5. Bukos Share this post Link to post Share on other sites
monster 0 Report post Posted August 30, 2012 1. Danteze 2. Don Tasso 3. Mąka 4. Milo 5. Bukos 6. Monster Share this post Link to post Share on other sites
Tofikpt 0 Report post Posted September 1, 2012 1. Danteze 2. Don Tasso 3. Mąka 4. Milo 5. Bukos 6. Monster 7. Tofik Share this post Link to post Share on other sites
dembek 0 Report post Posted September 2, 2012 (edited) 1. Danteze 2. Don Tasso 3. Mąka 4. Milo 5. Bukos 6. Monster 7. Tofik 8. dembek Edited September 2, 2012 by dembek Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted October 9, 2012 Oto propozycja którą otrzymałem od sklepu gamted.pl Cena gry to 175 zł. Ich cena systemowa to 179 zł czyli za wiele nie zeszli. Wysyłka kurierem to 15 zł więc jest w pełni akceptowalna. Sklep daje nam możliwość otrzymania gry w pierwszej kolejności czyli najwcześniej jak się da (wspominali o 4-5 dniach przed premierą). Jest to kuszące ale raczej bym to taktował z dozą niepewności. W związku ze zbliżającą się premierą sklep potrzebuje od nas informacji czy bierzemy w przeciągu 2 dni aby mogli złożyć zamówienie u dostawcy. Samo zamówienie odbędzie się poprzez ich stronę dopisując do zamówienia w uwagach specjalny kod. Lepszych warunków chyba nie znajdziemy. Tak jak pisałem wcześniej marża na gry jest mała i sklepy niechętnie schodzą z cen. Proszę wszystkich z listy o jak najszybszą odpowiedz czy będą chcieli zamawiać w tym sklepie. Share this post Link to post Share on other sites
Tofikpt 0 Report post Posted October 9, 2012 Oto propozycja którą otrzymałem od sklepu gamted.pl Cena gry to 175 zł. Ich cena systemowa to 179 zł czyli za wiele nie zeszli. Wysyłka kurierem to 15 zł więc jest w pełni akceptowalna. Sklep daje nam możliwość otrzymania gry w pierwszej kolejności czyli najwcześniej jak się da (wspominali o 4-5 dniach przed premierą). Jest to kuszące ale raczej bym to taktował z dozą niepewności. W związku ze zbliżającą się premierą sklep potrzebuje od nas informacji czy bierzemy w przeciągu 2 dni aby mogli złożyć zamówienie u dostawcy. Samo zamówienie odbędzie się poprzez ich stronę dopisując do zamówienia w uwagach specjalny kod. Lepszych warunków chyba nie znajdziemy. Tak jak pisałem wcześniej marża na gry jest mała i sklepy niechętnie schodzą z cen. Proszę wszystkich z listy o jak najszybszą odpowiedz czy będą chcieli zamawiać w tym sklepie. wstrzymam sie do jutra...moze uda sie cos ukrecic bo ta cena jest naprawde bez szału... Share this post Link to post Share on other sites
Tofikpt 0 Report post Posted October 9, 2012 Słaba promocja jak mowiłem znalazłem cos lepszego i pewniejszego.... http://sklep.muve.pl/xbox-360/wyscigi/forza-horizon-x360-pl-bonusy/6116#opis-szczegolowy wysyłka free pod warunkiem przelewu.... i 5 aut tez obiecuja...moze do nich trzeba napisac oficialnie jako przedstawiciel forum??? Share this post Link to post Share on other sites
macieq717 0 Report post Posted October 9, 2012 1. Danteze 2. Don Tasso 3. Mąka 4. Milo 5. Bukos 6. Monster 7. Tofik 8. dembek 9. macieq717 Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted October 9, 2012 Słaba promocja jak mowiłem znalazłem cos lepszego i pewniejszego.... http://sklep.muve.pl...pis-szczegolowy wysyłka free pod warunkiem przelewu.... i 5 aut tez obiecuja...moze do nich trzeba napisac oficialnie jako przedstawiciel forum??? odpada - jeśli to prawda co napisał KubaXman to nie chce mieć z nimi nic wspólnego. Share this post Link to post Share on other sites
Tofikpt 0 Report post Posted October 9, 2012 odpada - jeśli to prawda co napisał KubaXman to nie chce mieć z nimi nic wspólnego. ja tam juz 3 razy kupilem w tym 2 przedpremierowo i zero problemów..pozatym to oficialny sklep Cenegi... Share this post Link to post Share on other sites
Michał Gacek 0 Report post Posted October 9, 2012 Ja na Ultimie zamówiłem już miesiąc temu... pozostaje czekać. Co ciekawe na Ultimie piszą, że premiera 23.IX (i jest nawet odliczanie: http://www.ultima.pl/forza_horizon/), w demie też taka informacja, i nawet na polskich materiałach z forzy data to 23... inne serwisy europejskie podają, że 26.IX (polskie zresztą też). Ja raczej stawiam na 26.... I mam wielką nadzieję, że grę wysyłać będą dzień przed premierą i dostanę ją już w piątek tj. 26. Share this post Link to post Share on other sites
peter000 0 Report post Posted October 9, 2012 ja tam juz 3 razy kupilem w tym 2 przedpremierowo i zero problemów..pozatym to oficialny sklep Cenegi... A szybko ci wysyłali? Chyba kupię na muve tylko nie wiem czy brać odbiór osobisty czy kuriera. Share this post Link to post Share on other sites
Tofikpt 0 Report post Posted October 9, 2012 A szybko ci wysyłali? Chyba kupię na muve tylko nie wiem czy brać odbiór osobisty czy kuriera. wiedzmina 2 w dzien premiery miałem w domu. Share this post Link to post Share on other sites
monster 0 Report post Posted October 10, 2012 mnie z kreślcie z listy Share this post Link to post Share on other sites
Tofikpt 0 Report post Posted October 10, 2012 mam odpowiedz od Muve.pl ja szary obywatel we własnym imieniu napisałem czy moga zaproponować jakaś znizke przy zakupie min 5 sztuk gry i odpisali ze moga zaoferować 4% znizki.... co teraz? ps.to napisałem na FB:D dostałem takze odpowiedz na meila a w nim ze niestety ilosc zamowien nie wpłynie na znizke:d Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted October 10, 2012 ja dalej czekam co odpiszą ze sklepu w którym się pytałem i zamówię chyba tam Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted October 10, 2012 Zdrapki na samochody mają być (tylko i wyłącznie dla nas) więc do końca dnia muszę wiedzieć ile kopii mam zamówić. Proszę wszystkich pewnych o zgłaszanie się. 175 zł + 15 zł wysyłka kurierem - w zestawie zdrapki na bonusową zawartość Share this post Link to post Share on other sites
Tofikpt 0 Report post Posted October 10, 2012 ja odpadam....mam opcje o 30 taniej z wysyłka. moze sie okazac ze bez aut ale trudno sie mowi, kryzys jest czeba ciac koszty;/ odpisac z listy! Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted October 11, 2012 Kody potwierdzone są na 100% dla nas. Don Tasso dzwonił wczoraj po innych sklepach i wcale nie byli tacy pewni czy albo do ilu zamówień będą dokładać kody bo nie wiedzą czy je dostaną, dopiero na 3 dni przed premierą się wyjaśni. Na chwilę obecną w Gameted zamawiam ja i Bukos. Share this post Link to post Share on other sites
Mąka 0 Report post Posted October 11, 2012 Ja też odpadam z zakupem. Share this post Link to post Share on other sites
Milo 0 Report post Posted October 11, 2012 ja po demku też podziękuje za tą grę narazie Share this post Link to post Share on other sites