PreOrder
2 2

27 posts in this topic

Jeśli zamówimy wszyscy jednocześnie to będę mógł wytargować się o lepszą cenę za grę w wybranym sklepie. Wstępnie zamówienie można założyć około końca września lub początku października. Proszę o wpisywanie się osób chętnych na zakup z premierą, wówczas będziemy mogli coś kombinować z cenami i się targować.

Oto propozycja którą otrzymałem od sklepu gamted.pl

Cena gry to 175 zł. Ich cena systemowa to 179 zł czyli za wiele nie zeszli. Wysyłka kurierem to 15 zł więc jest w pełni akceptowalna. Sklep daje nam możliwość otrzymania gry w pierwszej kolejności czyli najwcześniej jak się da (wspominali o 4-5 dniach przed premierą). Jest to kuszące ale raczej bym to taktował z dozą niepewności. W związku ze zbliżającą się premierą sklep potrzebuje od nas informacji czy bierzemy w przeciągu 2 dni aby mogli złożyć zamówienie u dostawcy.

Samo zamówienie odbędzie się poprzez ich stronę dopisując do zamówienia w uwagach specjalny kod.

Lepszych warunków chyba nie znajdziemy. Tak jak pisałem wcześniej marża na gry jest mała i sklepy niechętnie schodzą z cen.

Proszę wszystkich z listy o jak najszybszą odpowiedz czy będą chcieli zamawiać w tym sklepie.

Oto propozycja którą otrzymałem od sklepu gamted.pl

Cena gry to 175 zł. Ich cena systemowa to 179 zł czyli za wiele nie zeszli. Wysyłka kurierem to 15 zł więc jest w pełni akceptowalna. Sklep daje nam możliwość otrzymania gry w pierwszej kolejności czyli najwcześniej jak się da (wspominali o 4-5 dniach przed premierą). Jest to kuszące ale raczej bym to taktował z dozą niepewności. W związku ze zbliżającą się premierą sklep potrzebuje od nas informacji czy bierzemy w przeciągu 2 dni aby mogli złożyć zamówienie u dostawcy.

Samo zamówienie odbędzie się poprzez ich stronę dopisując do zamówienia w uwagach specjalny kod.

Lepszych warunków chyba nie znajdziemy. Tak jak pisałem wcześniej marża na gry jest mała i sklepy niechętnie schodzą z cen.

Proszę wszystkich z listy o jak najszybszą odpowiedz czy będą chcieli zamawiać w tym sklepie.

wstrzymam sie do jutra...moze uda sie cos ukrecic bo ta cena jest naprawde bez szału...

Słaba promocja jak mowiłem znalazłem cos lepszego i pewniejszego....

http://sklep.muve.pl...pis-szczegolowy

wysyłka free pod warunkiem przelewu.... i 5 aut tez obiecuja...moze do nich trzeba napisac oficialnie jako przedstawiciel forum???

odpada - jeśli to prawda co napisał KubaXman to nie chce mieć z nimi nic wspólnego.

odpada - jeśli to prawda co napisał KubaXman to nie chce mieć z nimi nic wspólnego.

ja tam juz 3 razy kupilem w tym 2 przedpremierowo i zero problemów..pozatym to oficialny sklep Cenegi...

Ja na Ultimie zamówiłem już miesiąc temu... pozostaje czekać. Co ciekawe na Ultimie piszą, że premiera 23.IX (i jest nawet odliczanie: http://www.ultima.pl/forza_horizon/), w demie też taka informacja, i nawet na polskich materiałach z forzy data to 23... inne serwisy europejskie podają, że 26.IX (polskie zresztą też).

Ja raczej stawiam na 26.... I mam wielką nadzieję, że grę wysyłać będą dzień przed premierą i dostanę ją już w piątek tj. 26.

ja tam juz 3 razy kupilem w tym 2 przedpremierowo i zero problemów..pozatym to oficialny sklep Cenegi...

A szybko ci wysyłali? Chyba kupię na muve tylko nie wiem czy brać odbiór osobisty czy kuriera.

A szybko ci wysyłali? Chyba kupię na muve tylko nie wiem czy brać odbiór osobisty czy kuriera.

wiedzmina 2 w dzien premiery miałem w domu.

mam odpowiedz od Muve.pl

ja szary obywatel we własnym imieniu napisałem czy moga zaproponować jakaś znizke przy zakupie min 5 sztuk gry i odpisali ze moga zaoferować 4% znizki....

co teraz?:D

ps.to napisałem na FB:D

dostałem takze odpowiedz na meila a w nim ze niestety ilosc zamowien nie wpłynie na znizke:d

ja odpadam....mam opcje o 30 taniej z wysyłka. moze sie okazac ze bez aut ale trudno sie mowi, kryzys jest czeba ciac koszty;/

odpisac z listy!:D