s15 d i e g o 0 Report post Posted June 5, 2012 no wiec tu bedziemy wklejac screeny oraz zdjecia z Forzy Horizon. Kilka z nich ktore byly znalezione na famitsu.com Share this post Link to post Share on other sites
Plecak 0 Report post Posted June 5, 2012 Ostatnie miażdży, mam tylko nadzieję, że faktycznie będziemy mogli jeździć po takich trasach. Share this post Link to post Share on other sites
The Remek 0 Report post Posted June 6, 2012 to bedzie na x-sa? Share this post Link to post Share on other sites
Mariusz B 0 Report post Posted June 6, 2012 (edited) tak Remuś to będzie na X-sa i ma być premiera juz w tym roku w październiku. Ale nie wiem czy potrzebny jest następny TDU vel NFS ale z napisem Forza z przodu Edited June 6, 2012 by MariuszB35 PL Share this post Link to post Share on other sites
The Remek 0 Report post Posted June 6, 2012 masz prawdopodobnie racje ale trzeba spubować a potem gadać nie mam racji Share this post Link to post Share on other sites
peter000 0 Report post Posted August 17, 2012 It's the 1965 Shelby Cobra Daytona Coupe vs. the 2012 Hennessey Venom! Who reaches the Horizon Festival first? Forza Horizon is coming Oct. 23 only on Xbox 360! Screen z Facebook'a Share this post Link to post Share on other sites
peter000 0 Report post Posted August 20, 2012 (edited) Tak patrząc na tego screen'a jedno mnie zaczęło zastanawiać. Dlaczego kierownica w tym Evo jest po prawej stronie skoro ruch w Colorado jest prawostronny? I tak pewnie będzie ze wszystkimi azjatami i nie tylko, tak samo jak w FM4. Moim zdaniem to ewidentna niedoróba. Edited August 21, 2012 by peter000 Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted August 20, 2012 A mi się wydaje, że tekstury samochodów są z Forzy i nie zmieniali już pozycji kierownicy. Share this post Link to post Share on other sites
s15 d i e g o 0 Report post Posted August 31, 2012 Tak patrząc na tego screen'a jedno mnie zaczęło zastanawiać. Dlaczego kierownica w tym Evo jest po prawej stronie skoro ruch w Colorado jest prawostronny? I tak pewnie będzie ze wszystkimi azjatami i nie tylko, tak samo jak w FM4. Moim zdaniem to ewidentna niedoróba. Raczej bez sensu bylo by to zeby np Silvia s15 albo Skyline r34 mialy kierownice po lewej stronie jak to zrobili w tdu bo to jest czysta ignorancja Share this post Link to post Share on other sites
AGM Bukos 0 Report post Posted August 31, 2012 czyli maluch jezdzacy po londynie musialby miec po prawej stronie kierownice na granicy przekladke najlepiej robic hehe Share this post Link to post Share on other sites