Nowosci o Forza Horizon
2 2

138 posts in this topic

szukaj ludzi co jezdza bez zadnych asyst, zakladaj takie lobby i bedzie git, od dluzszego czasu tak robie w FM4 i jest dobrze troche slabo z ludzmi jezdzacymi bez lini ale i tak jest elegancko a jak potrzeba to i na publicu tez mozna bez jezdzic ma to sprawiac frajde Tobie a co innymi sie bedziesz przejmowal :) wygrywajac wtedy z ta reszta Pacmanow zjadajacych kropeczki (linie) satysfakcja jest duzo wieksza ;p

Super ;).

Szkoda tylko, że na multi reszta będzie miała to włączone, a STM z tego co się orientuje nie wpływa negatywnie na czas przejazdu...

Jeśli mowa o lobby publicznych, to w Horizonie jest parę typów lobby do wyboru ze względu na umiejętności. Jeden z tych typów ogranicza, iż można jeździć tylko z wszystkimi asystami off, także problemu nie będzie.

Kiedyś w empiku zamówiłem przedpremierowo GTA4 na PC i wybrałem odbiór osobisty w salonie. Idę do salonu w dniu premiery i mojej paczki z GTA nie było, a na sklepie dziesiątki egzemplarzy. Najlepsze, że w ramach zamówienia nie mogłem wziąć gry z półki, tylko miałem czekać na moją przesyłkę. W przesyłce był jeszcze jakiś gratis za przedpremierowe zamówienie, a zapłacić miałem przy odbiorze. Wkurzony olałem tą paczkę i wziąłem grę z półki...

W przypadku ultimy i sklepu w Warszawie nie powinno się tak stać, ponieważ jest napisane, że to jest sklep firmowy, czyli chyba ich siedziba (?) Tak to rozumiem, chociaż może nieprawidłowo.

Pytanie z mojej strony do H3rTza - było dużo gadania w mediach, że w Horizonie będzie można importować profil z 4, tak samo jak było w przypadku importu profilu z Forzy 3 do Forzy 4. Jest ta opcja? Jeśli tak, to jakie dostajemy samochody/cokolwiek innego za to?

Edited by Plecak

Pytanie z mojej strony do H3rTza - było dużo gadania w mediach, że w Horizonie będzie można importować profil z 4, tak samo jak było w przypadku importu profilu z Forzy 3 do Forzy 4. Jest ta opcja? Jeśli tak, to jakie dostajemy samochody/cokolwiek innego za to?

Znalazłem już coś na ten temat:

Lvl 1- '11 Cooper S

Lvl 5- '11 Citroen DS3 Racing

Lvl 10- '12 Dodge Charger SRT8

Lvl 15- '69 Camaro SS

Lvl 20- '08 BMW M3 E92

Lvl 30- '12 Jag XKR-S

Lvl 40- '09 Gumpert Apollo S

Lvl 50- '12 Lambo Aventador LP700-4

Edited by Plecak