AGM Bukos 0 Report post Posted October 18, 2012 szukaj ludzi co jezdza bez zadnych asyst, zakladaj takie lobby i bedzie git, od dluzszego czasu tak robie w FM4 i jest dobrze troche slabo z ludzmi jezdzacymi bez lini ale i tak jest elegancko a jak potrzeba to i na publicu tez mozna bez jezdzic ma to sprawiac frajde Tobie a co innymi sie bedziesz przejmowal wygrywajac wtedy z ta reszta Pacmanow zjadajacych kropeczki (linie) satysfakcja jest duzo wieksza ;p Share this post Link to post Share on other sites
Plecak 0 Report post Posted October 18, 2012 Super . Szkoda tylko, że na multi reszta będzie miała to włączone, a STM z tego co się orientuje nie wpływa negatywnie na czas przejazdu... Jeśli mowa o lobby publicznych, to w Horizonie jest parę typów lobby do wyboru ze względu na umiejętności. Jeden z tych typów ogranicza, iż można jeździć tylko z wszystkimi asystami off, także problemu nie będzie. Share this post Link to post Share on other sites
Michał Gacek 0 Report post Posted October 19, 2012 Ciekawostka odnośnie wysyłki Horizona przez Ultima.pl z wydarzenia na facebooku utworzonego przez fanpage Ultimy: wysyłkę na premierę do Was, rozpoczniemy na początku tygodnia http://www.facebook.com/events/464228386962764/ Share this post Link to post Share on other sites
peter000 0 Report post Posted October 19, 2012 Także zamówiłem na ultimie, tylko wziąłem odbiór osobisty w Warszawie. Szkoda, że nie napisali kiedy takie osoby będą mogły odebrać. Share this post Link to post Share on other sites
Michał Gacek 0 Report post Posted October 19, 2012 Kiedyś w empiku zamówiłem przedpremierowo GTA4 na PC i wybrałem odbiór osobisty w salonie. Idę do salonu w dniu premiery i mojej paczki z GTA nie było, a na sklepie dziesiątki egzemplarzy. Najlepsze, że w ramach zamówienia nie mogłem wziąć gry z półki, tylko miałem czekać na moją przesyłkę. W przesyłce był jeszcze jakiś gratis za przedpremierowe zamówienie, a zapłacić miałem przy odbiorze. Wkurzony olałem tą paczkę i wziąłem grę z półki... Share this post Link to post Share on other sites
peter000 0 Report post Posted October 20, 2012 W przypadku ultimy i sklepu w Warszawie nie powinno się tak stać, ponieważ jest napisane, że to jest sklep firmowy, czyli chyba ich siedziba (?) Tak to rozumiem, chociaż może nieprawidłowo. Share this post Link to post Share on other sites
Plecak 0 Report post Posted October 20, 2012 (edited) Pytanie z mojej strony do H3rTza - było dużo gadania w mediach, że w Horizonie będzie można importować profil z 4, tak samo jak było w przypadku importu profilu z Forzy 3 do Forzy 4. Jest ta opcja? Jeśli tak, to jakie dostajemy samochody/cokolwiek innego za to? Edited October 20, 2012 by Plecak Share this post Link to post Share on other sites
Tkoczu 0 Report post Posted October 20, 2012 Pytanie z mojej strony do H3rTza - było dużo gadania w mediach, że w Horizonie będzie można importować profil z 4, tak samo jak było w przypadku importu profilu z Forzy 3 do Forzy 4. Jest ta opcja? Jeśli tak, to jakie dostajemy samochody/cokolwiek innego za to? Share this post Link to post Share on other sites
UMP Danteze 22 Report post Posted October 20, 2012 Dostaje się samochody ale lista jaka jest na filmiku może być inna. Ja dostałem na przykład Aventadora dodatkowo z czego ucieszyłem się najbardziej. Share this post Link to post Share on other sites
Plecak 0 Report post Posted October 20, 2012 (edited) Znalazłem już coś na ten temat: Lvl 1- '11 Cooper SLvl 5- '11 Citroen DS3 Racing Lvl 10- '12 Dodge Charger SRT8 Lvl 15- '69 Camaro SS Lvl 20- '08 BMW M3 E92 Lvl 30- '12 Jag XKR-S Lvl 40- '09 Gumpert Apollo S Lvl 50- '12 Lambo Aventador LP700-4 Edited October 20, 2012 by Plecak Share this post Link to post Share on other sites
KubaXman 7 Report post Posted October 31, 2012 Kolejne DLC do Horizona w drodze: http://forzamotorsport.net/en-us/news/November_Bondurant_Car_Pack Share this post Link to post Share on other sites
PALTO 0 Report post Posted September 20, 2013 skąd wziąć więcej naklejek w lakierni i tworzyć nowe projekty bez konta GOLD ?! Share this post Link to post Share on other sites
Salmon 0 Report post Posted September 20, 2013 bez konta gold nie ma dostępnej witryny jedyny sposób to samemu tworzyć własne grupy i z nich malowania Share this post Link to post Share on other sites