ChemicalRider 0 Report post Posted July 3, 2012 amamamamama :-) Share this post Link to post Share on other sites
Don Tasso 0 Report post Posted July 11, 2012 Limitowana Edycja Kolekcjonerska gry „Forza Horizon” będzie opakowana w stylizowane, metalowe opakowanie typu Steelbook™, w którym poza grą, znajdziecie przepustkę Festival Ticket, otwierającą dostęp do ekskluzywnej zawartości dodatkowej w grze. Ĺšródło: http://www.facebook.com/Xbox360.Polska Share this post Link to post Share on other sites
gixxer 0 Report post Posted July 11, 2012 szkoda ze jeszcze cena nie znana, ale pre orderka trzeba bedzie dopasc Share this post Link to post Share on other sites
WitoldGTR 0 Report post Posted July 11, 2012 Na FM.net jest szczegółowa zawartość. Dodatkowo jak zamówimy w najbliższym czasie, otrzymamy kod na nowy samochód w FM4 - 2012 Dodge Challenger 392. Co ciekawe, samochód już jest w grze u osób które pobrały Viper Packa -> Share this post Link to post Share on other sites
s15 d i e g o 0 Report post Posted July 12, 2012 (edited) szkoda ze jeszcze cena nie znana, ale pre orderka trzeba bedzie dopasc UK: £39.99 USA: $59.00 ceny z amazon.com i amazon.co.uk Edited July 12, 2012 by s15 d i e g o Share this post Link to post Share on other sites
Tkoczu 0 Report post Posted July 12, 2012 Świetne to pudełko Share this post Link to post Share on other sites
WildGee 0 Report post Posted August 10, 2012 (edited) No ja tam jestem za taką grą, bo mimo że umawiam się na meetingi w prawdziwym samochodzie to jednak na chwilę obecną mogę zapomnieć o przejażdżce w viperze po autostradzie lawirując między autami. Po 1. to moje mondeo może co najwyżej wyczyścić wydech 99% aut z horizona, a po drugie na prawdziwej drodze nigdy bym tak nie prowadził auta jak tam Chociaż swoją drogą to nie wiem czy jakiś kanion w kolorado, gdzie asfalt zwijany jest na noc i na 2000km2 są tylko 2 domy na krzyż to dobry wybór. Jeśli ma to być konkurent dla tdu (a na to się zapowiada) to mam nadzieję, że programiści wypełnią tę pustkę. Z drugiej strony i tak nie wiem jak oni aż tyle wyciągnęli z tak leciwego xboxa... Edited August 10, 2012 by WildGee Share this post Link to post Share on other sites
peter000 0 Report post Posted August 14, 2012 (edited) Forza Horizon Car List As you know, Forza Horizon is coming in just about two months. Over the past few weeks, we’ve been working to finalize our car unveil plan and I think you’re going to like what you see. Stay tuned for more details in the coming weeks. Until then, let us know in the Forza Horizon forum which cars you most want to see in Horizon! And be sure to pre-order before the game arrives on Oct. 23! Ĺšródło: http://forzamotorspo...us/RVM_8_13_12/ Jest szansa, że coś ruszy w temacie Horizona. Edited August 14, 2012 by peter000 Share this post Link to post Share on other sites
zenekgs 0 Report post Posted August 16, 2012 http://www.eurogamer.net/articles/2012-06-04-forza-horizon-preview-the-open-road-dream zna ktoś na tyle dobrze angielski żeby mi powiedzieć czy w tym tekście pisze coś o multi tj. otwarty świat a'la TDU? Share this post Link to post Share on other sites
EvilGucio 0 Report post Posted August 16, 2012 (edited) Akurat w tym tekście nic o multi nie pisze ale ja gdzieś słyszałem czy czytałem, że będzie tak jak w TDU po 8 osób w grze Online - ile w tym prawdy to nie wiem. Generalnie piszę to samo co na innych portalach, nic nowego. Zaciekawiło mnie tylko, że pisze tam, że tytułowy Festiwal będzie taki punktem gdzie wszyscy będą się spotykać, ścigać, porównywać czasy, kupować samochody i własnie to kupowanie samochodów mnie zmartwiło bo niby jak to by miało wyglądać? Zdecydowanie wolał bym rozwiązanie z TDU i Salony rozbite po całej mapie. Jednak jest Pod obrazkiem. Multi będzie miało Free Roam oraz gierki z FM4 typu Kot I Myszka itp. Edited August 16, 2012 by EvilGucio Share this post Link to post Share on other sites
Plecak 0 Report post Posted August 16, 2012 Jeśli chodzi o te kupowanie samochodów, to wydaje mi się, że chodziło tu raczej o licytację. A wyścigi online w 8 osób to słabo, liczyłem, że będzie można pojeździć przynajmniej w 16/24 osoby. Share this post Link to post Share on other sites
peter000 0 Report post Posted August 17, 2012 Ale czy te 8 samochodów to nie dotyczyło tylko trybu Free Roam? O wyścigach chyba nic nie mówili jak na razie. Share this post Link to post Share on other sites
zenekgs 0 Report post Posted August 19, 2012 No i to wystarczy, żeby gra mnie urzekła 8 osób wystarczy na Free Roam, przy większej ilości mogą powstawać lagi, a nikt nie lubi jeździć porysowanym samochodem Share this post Link to post Share on other sites
EvilGucio 0 Report post Posted August 19, 2012 Teraz jak szukam to przypomniałem sobie, że te 8 osób w Free Roam usłyszałem w jednym z wywiadów i tak też piszą ludzie na forum FM4 ale nie pamiętam który to był wywiad chyba ten z E3 wraz z pokazem GamePlay'u. Nie jestem pewien czy to będzie tak wyglądało jak w TDU, że łączy nas do przypadkowych graczy znajdujących się koło nas czy może tak jak w Midnight Club'e, że pauzujemy grę, dołączamy do lobby i jesteśmy w multi. Myślę, że wkrótce się tego dowiemy Share this post Link to post Share on other sites
peter000 0 Report post Posted August 21, 2012 (edited) Znalazłem to na forum Forzy: http://www.esrb.org/ratings/synopsis.jsp?Certificate=32420&Title=Forza%20Horizon Horizon został oceniony przez ESRB. Jest kilka ciekawych rzeczy. Na przykład te: Drug Reference, Language, “[A]ll these young women, half naked, screaming from passing cars” Będzie ciekawiej niż myślałem. Szykuje się Grand Theft Forza Edited August 21, 2012 by peter000 Share this post Link to post Share on other sites
macieq717 0 Report post Posted August 22, 2012 http://www.cdaction.pl/news-28407/forza-horizon-zawartosc-programu-vip-ujawniona.html Share this post Link to post Share on other sites
Mąka 0 Report post Posted August 23, 2012 chyba się skusze na tego Horizona, Myślę, że będzie to dobra odskocznia od FM4, jestem ciekawy jak będzie rozwiązany tryb multi na jednej konsoli. Share this post Link to post Share on other sites
peter000 0 Report post Posted August 31, 2012 (edited) http://omgdrift.com/...-forza-horizon/ To jest test Horizona i w środku jest też gameplay (ale w słabej jakości i bez dźwięku) Zostało potwierdzone, że będziemy mieli matowy lakier! EDIT To jeszcze warto zobaczyć. Sporo gameplay'u jest, nowych samochodów i widać trochę cutscenek. Edited August 31, 2012 by peter000 Share this post Link to post Share on other sites
Plecak 0 Report post Posted August 31, 2012 (edited) To z Twojego linku: Piękne. W końcu widać miasta pozwalające na realistyczny crusing. Świetne są też te nowe zegary ze świeżym designem. Na tym drugim filmiku widać różne scenki, ale w gruncie rzeczy wciąż pojawiają się na nich te same samochody, więc ich ilość może być wątpliwa, jednak system tuningu będzie identyczny jak w 4. Ta gra podoba mi się coraz bardziej, mam tylko nadzieję, że mylę się w sprawie tych wozów. Edited August 31, 2012 by Don Tasso Share this post Link to post Share on other sites
PDR POPEK 0 Report post Posted August 31, 2012 ja wlasnie zamowilem forze horizon Share this post Link to post Share on other sites
EvilGucio 0 Report post Posted August 31, 2012 Forza Garage - co tydzień będą prezentować nowe samochody którymi pojeździmy w Horizonie Myślę, że się nie zawiedziemy bo modele są żywcem wyjęte z FM4. http://forzamotorsport.net/en-us/FG_8_29_12/ Share this post Link to post Share on other sites
s15 d i e g o 0 Report post Posted September 6, 2012 lista achivementow: Welcome to Horizon - You arrived at Horizon Festival raring to go. (10g) Take Her for a Spin! - you bought a car from the Autoshow. Now take her for a spin! (15G) ...and across the line! - You completed your first race at Horizon. (10G) First! - You won your first race at Horizon. (20G) Born Slippy - You've won your first Mixed-Surface or Dirt Race. (10G) WARNING!!! DANGER TO MANIFOLD - You've won 10 Street Races. Ali would be proud. (15G) #WINNING! - You've dominated 10 Festival Races. (15G) Clost Encounter - You've challenged and beaten 10 festival racers on the spot. (20G) The Next Big Thing - You're the 100th most popular driver at Horizon. (15G) One to Watch - you're the 200th most popular driver at Horizon. (10G) May The Forza Be With You - You received free cars for being a loyal Forza fan! (10G) Wheelin' 'n Dealin' - You sold something via your Storefront. KERCHING! (10G) Rave Paint - You created a paintjob and your ride is looking SWEET! (10G) Been There, Done That! - You've fully explored the Horizon Festival Loop. (10G) Vendetta - You've beaten a Rival time in 10 events. (20G) Lawbreaker - You blasted past 5 speed traps and 5 speed zones. (10G) Almost Famous - You're the 50th most popular driver at Horizon. (20G) Killer Skills - You're the 10th most popular driver at Horizon. (25G) Notorious - You're the most popular driver at Horizon. (30G) A Wristed Development - You received your Yellow Wristband. (20G) Going Green - You received your Green Wristband. (25G) Out of the Blue - You received your Blue Wristband. (30G) Racing for Pinks - You received your Pink Wristband. (35G) Freshly Squeezed - You received your Orange Wristband. (40G) Domination! - You've sent every Horizon Star packin'. (10G) Exhibitionist - You've won every Showcase Event in the game. (20G) Win Diesel - You cruised past the competition and won every Street Race. (30G) Gettin' It Done - You rocked every single Festival Event. (30G) Hard Driving - You finished in first place on HARD? Nice. (10G) Darius Who? - You owned Darius Flynt and became the Horizon Festival champion. (100G) Golden Boy - You received the Golden Wristband. (50G) Purple Reign - You received your Purple Wristband. (45G) All Your Race Are Belong to Us - You've won Every single race in the game! (30G) Stuntman - You've completed every Horizon Outpost PR Stunt. (25G) Kudos to You - You've completed 5 Sponsorship challenges. (10G) Sellout - 20 Sponsorship Challenges? Now you're popular and rich! (20G) Barn This Way - You found your first barn find. (5G) Bargain Shopper - You bagged yourself a nice discount. (10G) Black Friday - Never pay for an upgrade again! (20G) Road Trip - You've driven along every road in the entire game. (25G) OMG - You won your first car online. (5G) Just Me and the XP - You've reached level 25 online. Did you win a car yet? (10G) Ding! - You got to Level 5 online. Cruise Club - You've completed 10 free roam challenges online. (20G) Swings and Roundabouts - You've completed 3 of each Playground game types. (20G) Playground Games - you completed each of the Playground game types. How fun was that? (5G) Noob No More - 25 online races complete... awesome! (20G) Still a Noob... - 10 online races complete... not bad! (10G) ZOMG! - You've won 3 cars online. OMGWT*BBQ!? - You got seriously lucky and won 5 cars online. Share this post Link to post Share on other sites
EvilGucio 0 Report post Posted September 6, 2012 (edited) Nowy Gameplay wraz z komentarzem o którym pisałem na ShoutBoxie: http://www.youtube.com/watch?v=bDscVe1UAPw&feature=player_embedded Edited September 6, 2012 by EvilGucio Share this post Link to post Share on other sites
AGM Bukos 0 Report post Posted September 6, 2012 Zapowiada sie ciekawie jest opcja sterownai normal i pewnie symulacja, jedyne co mnie niepokoi to te dziwne odbijanie sie od przeszkod, bandy itp Share this post Link to post Share on other sites
EvilGucio 0 Report post Posted September 6, 2012 (edited) Zapowiada sie ciekawie jest opcja sterownai normal i pewnie symulacja, jedyne co mnie niepokoi to te dziwne odbijanie sie od przeszkod, bandy itp Jest na 100% Jak siedzi w menu to po prawej pojawia się opis każdej opcji i jak najechał na Steering to tam widać opisy trzech poziomów sterowania: Assisted, Normal i Simulation także o to bym się nie martwił. W FM4 też można się odbijać od band Edited September 6, 2012 by EvilGucio Share this post Link to post Share on other sites