s15 d i e g o 0 Report post Posted June 4, 2012 (edited) no wiec tak. wiemy ze rozgrywka będzie w Kolorado, będzie dzień i noc. modyfikacje lecz nie wiadomo do jakiego poziomu. kierowcy cywilni. fizyka trochę zapewne jest ułatwiona. można będzie się ścigać o ''pinkslip'y'' niestety naliczane za wszystko beda punkty cos w stylu XP co za pewne nie będzie odpowiadać hard-korowym graczom. wyścigi z najróżniejszymi pojazdami jak p-51 mustang (samolot z WW2),oraz jak na trailerze helikopter. a więcej w filmiku który już byl w shoutboxie dodany przez użytkownika gixxer: i samochody ktore zostaly jak do tej pory zauważone na filmiku i trailerach: samochody cywilne: Toyota Prius, VW New Beetle i chyba ale nie jestem pewien Ford crown victoria orazy chyba scion SD, Chrysler PT cruiser, CHYBA Chrysler 300C lub Ford Taurus Japońskie: Nissan Skyline gtr34, Nissan 370z, Mazda RX-7, Mitsubishi Lan-Evo 10 Amerykańskie: 2013 Dodge Viper SRT, Ford GT, Europejskie: Audi Quattro, 2012 BMW M5, Alfa Romeo 8c competizione. bardzo możliwe jest to ze tez czegoś nie zauważyłem wiec zachęcam do obejrzenia traileru Edited June 5, 2012 by s15 d i e g o Share this post Link to post Share on other sites
Mariusz B 0 Report post Posted June 5, 2012 jak dla mnie puki co to wygląda na padlinę. Share this post Link to post Share on other sites
Paqito 1 Report post Posted June 5, 2012 Trailer jak z nfsa. Też mi się to od początku nie podoba, ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Forza to Forza i oby tego nie popsuli. Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Plecak 0 Report post Posted June 5, 2012 Po trailerze zajawka, po gameplay'u rozczarowanie. Share this post Link to post Share on other sites
The Remek 0 Report post Posted June 5, 2012 znajac T10 to cos popieprzom heh ale wierzyc w najlepsze oczekiwac najgorsze Share this post Link to post Share on other sites
s15 d i e g o 0 Report post Posted June 5, 2012 (edited) Macie stronke ze screenami i zdjeciami podczas produkcji gry, jeden problem jest taki ze jest ona po japonsku http://www.famitsu.c...6/05015506.html i w ogole nowy samochod lub samochod po modyfikacji: Ford gt1 albo cos http://www.famitsu.c...7137e6465f.html + Wiecej gameplay'u: Rivals mode powracaz FM4, powraca berek (tag), kotek i myszka itp., Marki Odnalezione: Abarth, Alfa Romeo, 2007 Alfa Romeo 8C Aston Martin, Audi, 1983 Audi Sport Quattro BMW, 1973 3.0 CLS, 1991 M3, 2008 M3, 2012 M5 Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Ferrari, 2009 Ferrari California Ford: 2005 Ford GT, gt1 Honda: NSX-R GT Lotus: 2009 Lotus 2-Eleven Maserati: 2010 Maserati GranTurismo S Mazda: 2010 Mazda MX-5 Superlight, 1997 Mazda RX-7 FD Mercedes-Benz: Mercedes-Benz SL-Class Mitsubishi: 2008 Mitsubishi Lancer Evo X GSR Nissan: 2002 Nissan Skyline GT-R V-Spec II R34, 2010 Nissan 370Z SRT: 2013 SRT Viper Toyota: 1998 Toyota Supra RZ Samochody cywilne: 2004 Chrysler PT Cruiser 1969 Dodge Charger 2011 Ford SVT Raptor 2010 Ford Taurus SHO 2011 Toyota Prius Toyota RAV4 2004 VW New Beetle Samoloty? P51 Mustang Oraz cos o fizyce: ''The absolute best physics in any driving game available today.'' nie wiem czy to znaczy ze najlepsze w sensie najlatwiejsze czy najbardziej ekscytujace ale dowiemy sie jak zagramy. Photomode: Dostepny podczas free-roam'u. cos jak w tdu i midnight club LA. Edited June 5, 2012 by s15 d i e g o Share this post Link to post Share on other sites
macieq717 0 Report post Posted June 5, 2012 (edited) http://www.youtube.c...d&v=pGx3Uif3maA Edited June 5, 2012 by macieq717 Share this post Link to post Share on other sites
s15 d i e g o 0 Report post Posted June 5, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XKz_1eiyGos Edited June 5, 2012 by s15 d i e g o Share this post Link to post Share on other sites
macieq717 0 Report post Posted June 5, 2012 Jak dla mnie to nieciekawie wygląda, gdyby to nie była Forza nawet bym się tą grą nie zainteresował. Share this post Link to post Share on other sites
Paqito 1 Report post Posted June 5, 2012 http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=10150882978743823&set=vb.186438333822&type=2&theater Share this post Link to post Share on other sites
s15 d i e g o 0 Report post Posted June 5, 2012 (edited) http://www.facebook....&type=2 jest to filmik ktory wlasnie podalem 2 posty temu edit: sory jednak nie ten sam + komentarz z pod filmiku od tego co filmik wrzucil na fb: '' Fizyka jest 1:1 praktycznie z Forzy 4 przeniesiona. Będzie o tym w tekście na OC, ale wieczorem polskiego czasu jakoś najwcześniej. Gra faktycznie nieco więcej wybacza jeśli chodzi o pobocza, ale byli tacy, co ładne bączki kręcili :)'' moze po prostu dali efekty jakies smieszne dlatego to sie tak wydaje. Edited June 5, 2012 by s15 d i e g o Share this post Link to post Share on other sites
s15 d i e g o 0 Report post Posted June 5, 2012 (edited) Kamera ze srodka: + minimapka w ''centrum wydarzeń'' Widzimy tam ikonki z kluczykiem co możne być wypożyczalnią, własnym garażem lub salonem z samochodami jest tam także puszka z farba co oznacza oczywiste miejsce gdzie będzie można zmienić kolor samochodu lub może i nawet dodać naklejki. mamy również koszyk na zakupy co po raz kolejny może być sklepem z samochodami lub jeżeli ta gra podchodzi pod tdu to ubrania lub akcesoria do naszego kierowcy lecz może to być i sklep z częściami. na filmiku było widać ze ikonka z samochodem to był ''autoshow'' co za pewne jest zlotem i za razem miejscem spotkań i wyścigów. dwie skrzyżowane flagi mogą być swojego rodzaju miejscem w którym można odnaleźć wyścigi lub challenge-e. Edited June 5, 2012 by s15 d i e g o Share this post Link to post Share on other sites
s15 d i e g o 0 Report post Posted June 5, 2012 (edited) rozmowa o F H arcade vs action. Z tego co mowia to po prostu wychodzi nastepny test drive, lecz do jakiego stopnia to nie wiem. Mowia tez o tym ze jezeli macie save'y z FM3 i FM4 to w garazu na wejscie pojawia sie wam jakies niespodzianki. Edited June 6, 2012 by s15 d i e g o Share this post Link to post Share on other sites
s15 d i e g o 0 Report post Posted June 6, 2012 sory za tyle postow ale jeden post nie pozwala na dodanie wiecej niz jednego filmiku kamera ze srodka: Share this post Link to post Share on other sites
Mariusz B 0 Report post Posted June 6, 2012 im więcej pokazują tym gorzej to wygląda , jak dla mnie. Share this post Link to post Share on other sites
Paqito 1 Report post Posted June 6, 2012 Poza samą nazwą "Forza" jak na razie to nie ma nic wspólnego z Forzą Share this post Link to post Share on other sites
macieq717 0 Report post Posted June 6, 2012 im więcej pokazują tym gorzej to wygląda , jak dla mnie. Ja mam odwrotnie. Na kamerze ze środka kierowca ma na rękach zegarek i bransoletkę. Może będzie możliwość kupowania ubrań itd. Share this post Link to post Share on other sites
Mariusz B 0 Report post Posted June 6, 2012 ile odbiorców tyle punktów widzenia . mi sie nie podoba , rzygałem po kilku godzinach spędzonych w TDU2 a tu widze ze to samo, tylko ze model jazdy lepszy i grafika chyba też , ale Xp za rozjechanie stolików , znaków czy wyjazd na trafffe bleee Share this post Link to post Share on other sites
Paqito 1 Report post Posted June 6, 2012 Wszystko jest lepsze od TDU2 więc gorzej nie będzie Share this post Link to post Share on other sites
s15 d i e g o 0 Report post Posted June 6, 2012 (edited) wywiad z IGN: na szybko. dan greenawalt mowi ze po wylanczeniu wszystkich asyst bedziemy mieli FM4 na otwartych drogach. co do samochodow mowi ze beda tam wrzucac samochody ktore mialy by swoje miejsce na fastiwalach wiec pewnie mozemy powiedziec papa do malych hot haczow jak starsze civic'ki lub golfy. mozliwe ze zniknie tez duzo driftowozow jak silvie s13 s14 i s15 lecz mam nadzieje ze nie. wiecej tutaj: + na filmiku odnaleziony jest kolejny samochod: Bentley Continental GT + niemiecka strona www.forzalife.de przepuszcza ze demo wyjdzie we wrzesniu. + lista aut ktora znalazlem na forzamotorsport.net forum: 2010 Ferrari 458 Italia 2011 Cadillac CTS-V Coupe 2010 Chevrolet Corvette Grand Sport (with top down) 2010 Bentley Continental Supersports 1973 BMW 2002 Turbo 1991 BMW M3 E30 2008 BMW M3 E92 2006 Lotus Exige Cup 240 2005 Honda NSX-R GT 2004 Saleen S7 Added pics for SL65 AMG Black, Ferrari California and Maserati GranTurismo S + zdjecie czy to audi jakies? i do tego dochodzi dyskusja na temat samochodow z klasy F oraz E ktore moga nie przejsc do FH + Forza Motorsport 4 physics optimized for off-road. 65 terrain types ranging from mud and gravel to grass and asphalt. Will feature a dynamic day/night cycle. Takes place in Colorado. Will contain gas stations, paint shops, car dealerships, and of course, racing events. stacje benzynowe? ciekawie.... + do kolekcji 1970 Mustang Boss + Jalopnik zapowiedzial date wydania na 23 pazdziernika. ''Forza Horizon will be released on October 23'' + Lexus LFA odnaleziony. + Lamborghini Murciélago LP 670-4 odnaleziony +troche jazdy wolnej: + Toyota Camry w autach cywilnych odnaleziona. Edited June 6, 2012 by s15 d i e g o Share this post Link to post Share on other sites
macieq717 0 Report post Posted June 6, 2012 http://tvgry.pl/?ID=2499 Share this post Link to post Share on other sites
s15 d i e g o 0 Report post Posted June 7, 2012 (edited) komentarze na tym Polskim gameplay'u trochę mnie zniechęciły, ale teraz dowiedziałem się ze można przenieść grupy z forzy 3 i 4 do horizona i potwierdzone sa modyfikacje mocy i przyczepnosci: http://www.g4tv.com/...-gameplay-demo/ 23 Październik w usa i 26 październik w europie. + http://www.xbox.com/en-US/marketplace/product/forza-horizon Edited June 7, 2012 by s15 d i e g o Share this post Link to post Share on other sites
macieq717 0 Report post Posted June 7, 2012 (edited) http://www.forzalife...ten-die-rocken/ In addition to the trailer for Forza on the Horizon E3, more details came to light. As we reported in advance, there will be in Forza Horizon sorts that puts players into ecstasy. An open world a dynamic day-night cycle and offers and the place is, which brings together like-minded people to their cult "car" to indulge.The trailer made ââespecially to talk with the soundtrack by itself. "Show Me A Sign", that's the name of the song Modstep that the moving images are the appropriate audiovisual kick and also has a good reason. In total there will be three radio stations in Forza Horizon, which not only provide you with dubstep, n rock / metal and drum and bass, but also keep you up to date on upcoming events. The sounds are then swell out of your speakers, you should not distract, because Forza Horizon, there will be movement of licensed cars. So watch out! Especially if you're here in the snow, because it is supposed to give. In the desert of Colorado? Let us not, and crying out to Bergen. In addition, your view would be too distracted and you miss out the barns, where their cars can see you, like Unicorns in Forza Motorsport can not buy. For a lot of distraction is certainly also available, and the environment should be encouraged and if you should but once cut off the track, then you make to objects can be broken down completely and let your adrenaline levels will soar. In the worst case, but as you can rewind from Forza Motorsport known. For the whole of all the events continue unaffected, we should mention at this point better that speed traps are waiting for you. Well, that may still be something. Edited June 7, 2012 by macieq717 Share this post Link to post Share on other sites
Tkoczu 0 Report post Posted June 10, 2012 Ten model jazdy śmierdzi łatwizną jak w nfs-ach. Jak demo będzie kiepskie to nie kupię. Share this post Link to post Share on other sites
Szymon 0 Report post Posted June 10, 2012 Ja kupię na pewno tą grę. Uwielbiam takie klimaty typu TDU, NFS Share this post Link to post Share on other sites