@Tofikpt
Ciągle tylko widzę jak Ci się coś nie podoba i za kazdym razem mam zupelnie odmienne zdanie od Ciebie. Dwójka ma najlepszy pomysł i zebralo glosy jak najbardziej zasłużenie.
Użytkownik AGM Rafael dnia 20 listopad 2011 - 11:13 napisał
twoja beema też nie wyszła ci najlepiej ale i tak na nią zagłosowałem
To jest anonimowy konkurs! Wyraźnie jest to opisane w regulaminie. Z tego powodu zdjęcie Tofikapt, które zostało ujawnione zostaje zdyskwalifikowane. I nie ważne, że w konkursie brały udział dwa samochody tej marki.
ej ejj ejjj Panie prezesie..ale to nie oja wina ze ktos napisał ze to moje zdjecie wie czemu am by przez kogos zdyskwalifikowany?
czuje sie jak M.Biergen nic nie zrobiłem a wszyscy mnie nie lubia:P
Bo jakiś cudem wyszło na jaw, że masz na fotce BMW. Nie chce wnikać jak to wyszło. Możliwości są takie, że albo powiedziałeś komuś albo ktoś sprawdził na witrynie. Rafaela nie mam jak ukarać niestety
Jak anonimowo to anonimowo! Proszę się do tego stosować.
Wyniki:
I - nit II - maciekww28
III - allcon
IV - Maciek1125
V - Milo
VI - Tofikpt
VII - BogdanROX
VIII - Lance
IX - Don Tasso
Gratulacje dla zwycięzcy. Moim zdaniem kara słuszna. Jak wiecie kto jest autorem danej fotki i ujawniacie to w trakcie trwania konkursu, to cała anonimowość idzie w pizdu.
ja nie mowie ze kara jest niesłuszna, ale to tak troche nie fer ze przez kogos zostajesz zdyskwalifikowany. A swoja droga jestem ciekaw sad Rafela wiedział ze to moje zdjecie:D (pewnie po rejestracji:P)
a co do Bogdana....Twoja fotka jest w tej edycji najlepsza:D