Myslę że powinniśmy przemysleć idee konkursu bo widze że niektórych bardzo to poruszyło. Od zawsze na tej stronie chodziło o dobrą zabawę i konlurencję, ale i zasady FairPlay. Nie rozumiem żalu kilku osób o to Kto i dlaczego wygrał, wygrał bo sami go wybraliśmy w głosowaniu i fajnie jest że wybieramy teraz zdjęcie a nie gracza którego znamy.
Zacznijmy znów to traktowac jako zabawę a nie sposób na nagrody, to prawda fajnie coś dostać ale nie to jest najważniejsze.
Tylko zabawa w grze którą każdy z nas lubi, jeżeli więc pojawi się ktoś jeszcze kto będzie chciał ponarzekać to niech zagra dwa wyscigi i przemysli sprawę zanim coś napisze.
Pozdrawiam
Zmień
38 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 luty 2012 - 17:20
Użytkownik Danteze dnia 19 listopad 2011 - 13:15 napisał
Proponuję do regulaminu dodać konieczność uzasadnienia swojego wyboru, nawet jednym zadaniem typu "głosowałem na zdjęcie x bo mi się podoba"...
Ja jednak zawsze wolałem że autor nie wiedział kto oddawał na niego głosy, najwyżej zrezygnuje z głosowania w PC
Napisano 19 luty 2012 - 17:38
Użytkownik eXotic dnia 19 luty 2012 - 17:20 napisał
Ja jednak zawsze wolałem że autor nie wiedział kto oddawał na niego głosy, najwyżej zrezygnuje z głosowania w PC
Też bym tak wolał ale puki co nie mam możliwości anonimowo sprawdzić kto na kogo głosował musimy zostawić tak jak jest teraz. Może niebawem uda się sprowadzić jakieś udogodnienie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Do góry