Skocz do zawartości

Zmień

witryna

3 odpowiedzi w tym temacie

thc

Nowy

• Użytkownicy
  • Pip
  • 0 postów
Witam, mam takie pytanie: jak wejść na witrynę danego gracza znając jego nazwę?

AGM Rafael

Tuner, Test Driver

• Zasłużeni
  • 612 postów
wpisz w opcji szukaj może znajdziesz jego nazwe w opisie :P po nazwie nie da sie znalesc chyba ale mozesz sobie przypomniec co on moze miec i szukaj tego wchodząc w każdą pozycje patrzysz po kolei nazwę gracza

marcin213

Nowy

• Użytkownicy
  • Pip
  • 0 postów
a ja mam pytanie inne dotyczące witrynie, ale dotyczy ono także osiągnięcia z nią związanego. Czy mógłby ktoś kupić ode mnie jedną rzecz z witryny? Ponieważ brakują mi dosłownie 3 osiągnięcia do calaka, a jeden z nich jest taki że trzeba coś sprzedać na swojej witrynie. A ja nie mam jakiś tam wybitnych zdolności w tworzeniu czegokolwiek na sprzedaż, więc dla nikogo te rzeczy nie będą na tyle atrakcyjne żeby to kupić sam z siebie, wiec proszę o pomoc tutaj.

Danteze

Rubber Dinghy Rapids

• Community Manager
  • 1137 postów

Wyświetl postUżytkownik marcin213 dnia 06 wrzesień 2011 - 17:29 napisał

a ja mam pytanie inne dotyczące witrynie, ale dotyczy ono także osiągnięcia z nią związanego. Czy mógłby ktoś kupić ode mnie jedną rzecz z witryny? Ponieważ brakują mi dosłownie 3 osiągnięcia do calaka, a jeden z nich jest taki że trzeba coś sprzedać na swojej witrynie. A ja nie mam jakiś tam wybitnych zdolności w tworzeniu czegokolwiek na sprzedaż, więc dla nikogo te rzeczy nie będą na tyle atrakcyjne żeby to kupić sam z siebie, wiec proszę o pomoc tutaj.

Nie ma problemu, mogę coś kupić ale najwcześniej w czwartek niestety. Możesz łapać mnie na gg gdybym zapomniał ;p

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych