Chciałbym niebawem zorganizować konkurs "Liga Typerów". Będziemy w nim typowali wyniki imprez sportów motorowych takich jak F1, Rally... Sezon F1 się kończy więc chciałbym abyście zaproponowali jakie imprezy sportowe mogą wejść w skład Ligi Typerów.
Mamy szansę stworzyć coś dużego i na dłuższą metę z naprawdę atrakcyjną nagrodą więc zachęcam do dyskusji.
Zmień
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 październik 2010 - 19:52
Cytat
Premier League, BTCC, WTCC, MotoGP. Coś się jeszcze znajdzie.
A na jakich zasadach by to działało?
A na jakich zasadach by to działało?
Typujemy np pierwszą dziesiątkę na mecie. Za prawidłowo odgadnięte miejsce są naliczane punkty, pomyłka o jedno miejsce ułamki punktów, prawidłowe wytypowanie pierwszej trójki bonusowe punkty. Wszystko zależy od typowanej ligi jak to będzie z punktami. Będzie sporo zmiennych ale postaram zrobić to jak najprościej. Głównie chcę zagłębić się w sporty motorowe albo jeśli więcej osób będzie chciało typować którąś z większych lig piłkarskich to nie ma problemy, Możemy zrobić dwie ligi typerów w zależności kto an co będzie chętny.
Wszystko jest do zrobienia, potrzebujemy tylko chętnych bo wzięcia udziału w lidze typerów.
Napisano 13 grudzień 2010 - 00:08
Pomysł dany przez Distonta - "konkurs dla artystów w, np. co tydzień ktoś wrzuca fotkę auta lub logo bądź obrazku które artyści muszą przekonwertować do forzy. Można by to nazwać Art Wars czy tam po polsku jakoś jak chcecie
"
Pomysł nie jest zły więc osoby chętne niech się tutaj wpisują. Jeśli się tacy znajdą będziemy myśleć nad wprowadzeniem owego konkursu w życie.
Pomysł nie jest zły więc osoby chętne niech się tutaj wpisują. Jeśli się tacy znajdą będziemy myśleć nad wprowadzeniem owego konkursu w życie.
Napisano 13 grudzień 2010 - 00:56
Sorki że nie napisałem tego sam bo nie mogłem znaleść tematu gdzie by pasowało to napisać i musiałem zejść z kompa na jakiś czas i miałem nadzieje że ktoś właśnie znajdzie ten "poszukiwany" przezemnie topic i wklei tam mój pomysł
Myślałem żeby robić coś w stylu Photo Competition, tylko że fotka docelowa jest podczepiona na górze posta, a poniżej są wyświetlone prace użytkowników. Wtedy następuje głosowanie kto zrobił lepszą kopię
I nie chodzi tu tylko o repliki prawdziwych aut, ale także naklejki różnych firm, obrazków czy innych tego typu rzeczy.
Użytkownik Distont edytował ten post 13 grudzień 2010 - 00:58
Napisano 07 listopad 2011 - 13:29
Co powiecie na taki turniej. Obecnie mistrzem forum jest Bukos. Niebawem otrzyma range mistrza. Aby go zdetronizować będzie trzeba rzucić mu wyzwanie w wyścigu. Rzucający wyzwanie może wybrać samochód i trasę. Jeśli uzyska lepszą czasówkę od Bukosa, wówczas zostaje nowym mistrzem forum.
Co wy na to?
Co wy na to?
Napisano 09 listopad 2011 - 12:36
Co powiecie na konkurs na najlepszy dźwięk silnika?
Prosta idea: przygazówka przez ok 10sek, potem ruszenie- 1,2 bieg i tyle
Całość oczywiście udokumentowana filmikiem. Liczyć się będzie umiejętny
dobór auta, często też tuning wpływa na dźwięk danej jednostki napędowej.
Wiem, że wielu z Was odstraszy konieczność zgrywania filmików, ale uważam,
że byłby to jeden z ciekawszych konkursów na forum.
Prosta idea: przygazówka przez ok 10sek, potem ruszenie- 1,2 bieg i tyle
Całość oczywiście udokumentowana filmikiem. Liczyć się będzie umiejętny
dobór auta, często też tuning wpływa na dźwięk danej jednostki napędowej.
Wiem, że wielu z Was odstraszy konieczność zgrywania filmików, ale uważam,
że byłby to jeden z ciekawszych konkursów na forum.
Użytkownik Don Tasso edytował ten post 09 listopad 2011 - 12:37
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Do góry