Skocz do zawartości

Zmień

Kierownica do X360 - Pomoc w wyborze.

122 odpowiedzi w tym temacie

Alfred 99

Nowy

• Użytkownicy
  • Pip
  • 8 postów
file:///C:/Users/j/Pictures/Mittwoch,%2014.%20M%C3%A4rz%202012/DSC01501.jpgZałączony plik  DSC01501.jpg (482,22 KB)
Ilość pobrań: 31

Cetnie sie moja zabawka pochwale :hyper:
Jezdzilem juz G27 GT2 Porsche ale CSR Elita kladzie na lopatki wszystkie kiery co do tej pory smigalem :hyper: Załączony plik  DSC01460.jpg (432,78 KB)
Ilość pobrań: 30

GT2 Porsche mam jeszcze do sprzedania jak ktos jest zainteresowany.
We wrzesniu przepada gwarancja :hyper:

Użytkownik Alfred 99 edytował ten post 17 maj 2012 - 12:22

Marin205

Nowy

• Użytkownicy
  • Pip
  • 1 postów

Wyświetl postUżytkownik Romanoff dnia 21 styczeń 2012 - 20:24 napisał

...........Czy warto ją kupić ? Ciężko jednoznacznie powiedzieć. Jeżeli miałbym do wyboru Italię w cenie powiedzmy ok. 350zł, tak jak widzę ją teraz najtaniej na www.ceneo.pl/13383823 lub w tej samej cenie byłaby możliwość kupna pewnej, sprawdzonej, używanej kierownicy MS to wybrałbym jednak tą drugą – FF robi swoje. Niestety takich egzemplarzy jest coraz mniej. Dla tych co chcą mieć produkt z gwarancją, dobrej jakości , oddający dużo frajdy z jazdy ale z pewnymi ograniczeniami (brak FF i wibracji) to chyba nie jestem w stanie polecić nic lepszego jak Thrustmaster Ferrari Italia.

Pozdrawiam

Romanoff "

Świetny test, wielkie dzięki pomógł mi w wyborze. Zdecydowałem się na zakup kółka od MS (macając długo i namiętnie wystawione w saturnie kółko Thrustmaster'a) i powiem że był to dobry zakup. FF daje sporo radości :)

na allegro licytowało 12 osób, więc sorry jeśli komuś zajumałem kółko :hyper: (przykro mi nie jest)

http://allegro.pl/ki...2323770211.html

na następny dzień pojawiło się jeszcze jedno które licytowało 16ście osób
http://allegro.pl/ki...2329658624.html

na szczęście tych kółek jest ostatnio sporo na allegro

Romanoff mam pytanie do Ciebie: długo zajęło Ci przestawienie się z pada na kierownicę? na padzie mimo wszytsko płynniej prowadzę auta w poślizgu (lepiej nad nimi panuję) i to jest jedyna rzecz która mnie powstrzymuje przed zakupem kółka od fanatec'a

Użytkownik Marin205 edytował ten post wczoraj, 11:09

barman_2000

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 50 postów
hehe, chcialem kupic od goscia te wlasnie kierownice poza aukcja, dawalem 350 z przesylka ale nie chcial wiec sprzedal taniej:P:P ja tez kupilem te z MS i tez sobie chwale, i musze powiedziec ze zmiana z pada na kiere jednak troche czasu zajmuje^^

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych