Skocz do zawartości

Zmień

Test Drive Unlimited 2

134 odpowiedzi w tym temacie

riders62

Profesjonalista

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 408 postów
http://tvgry.pl/?ID=1400 Czyli wszystko zebrane do kupy.

zenekgs

Senior

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 259 postów
Dzisiaj zamawiam TDU2 jak wasze wrażenia z gry? Wiem, że kilka osób z forum już grę ma więc chciałbym usłyszeć wasze opinie :)

Wh4yer0™

me.

• Administrator
  • 719 postów
Jak dla mnie to jest bardzo fajna, kwestia po prostu czy możesz życ bez symulacyjnego modelu jazdy ;)

Szajba

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 47 postów
Gorąco polecam ;) Dość fajny model jazdy, dużo terenów do jeżdżenia i świetne multi. Co prawda zwalili trochę singla ale da się to przeżyć.

zenekgs

Senior

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 259 postów
Szajba ty zdaję się na xboxie grasz? Jak tak to sobie pewnie niedługo pośmigamy :P PC mam za słaby do gier.

Szajba

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 47 postów
W TDU1 grałem na PieCu przy +-13FPSach więc teraz już tylko iks ;) Jak co zapraszam do klubu ;) Dodaj mnie do znajomych na xbl to pośmigamy .

Użytkownik Szajba edytował ten post 27 luty 2011 - 20:34

zenekgs

Senior

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 259 postów
No jak tylko dostanę tdu to cię dodam, dasz mnie do klubu i będziemy się wozić :D

dembek

Mistrz Forza Motorsport

• Zasłużeni
  • 665 postów
pokusi się ktoś o jakąś recenzję? chociażby mały opis ficzerów? właśnie zastanawiam się czy wydać te 150 zł na tą grę.

eXotic

drifters.pl

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 446 postów
Jak lubisz simsy to ta gra jest dla Ciebie.

AGM Rafael

Tuner, Test Driver

• Zasłużeni
  • 612 postów
hehe dobre to było no przyznam szczerze że ta gra nie wypał jest, bo zamiast ładować cały potencjał w auta i fizyke to im się ludzików i lasek z cycami zachciało :)

skyline555555

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 27 postów
TDu2 na PC to nie gra to jeden wielki bug zasyfiala grafika zasyfaly gameplay i kompletny brak fizyki.W tdu1 wszystko bylo swietne na PC od aut po fizyke nie najlepsza ale dawala mega fun.uzytkownicy na x-pudlo w tdu 1 mieli jeden tryb arcade a userzy z PC mieli jeszcze hc mode ktory dawał w kosc.Jak dla mnie to TDU1 jest było i bedzie najlepsza gra MOR jaka kiedykolwiek wyszla na PC

Rider aka Shadow

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 13 postów
Czy ja wiem ? Grę posiadam od premiery i po za bugami, modelem jazdy i simsowatością jest całkiem ok. Tylko nużący single player jest nie do przejścia jak dla mnie...

skyline555555

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 27 postów
Rider wymieniles wszystko poza grafika ktora wyglada jak polaczenie painta i photobadziewia.W grze wyscigowej fizyka powinna byc duzo lepsza a tutaj... to nie fizyka.Tutaj nie da sie normalnie jezdzic nawet G25 na PC nie daje rady z ogarnieciem tego czegos .Ta gra stala sie najwiekszym bublem 2011 roku.nawet NFS ja pobil. :hyper: TDU1 rulezz :D

MariuszB35 PL

Mistrz Forza Motorsport

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 591 postów
TDU 2 to padlina jak ich mało , zacząłem w to grac i po paru wyścigach odpuściłem , i jakoś nie chce mi się do tego wracać

zenekgs

Senior

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 259 postów
A ja gram do dziś w tdu2 :) Jak się ma grupę znajomych do jazdy razem to gra się super :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych