Skocz do zawartości

Zmień

Zmiany w porównaniu z FM3.

7 odpowiedzi w tym temacie

riders62

Profesjonalista

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 408 postów
Witajcie. Chciałbym abyście w tym temacie opisali różnice między FM4 a FM3. Ogólnie co dla was na plus a co na minus. Temat ten wynikł z mojej ciekawości ;P

eXotic

drifters.pl

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 446 postów
Powiem tak, po przesiadce nie chce się nawet odpalać FM3. Raz odpaliłem na chwilę i tylko żałowałem. Jedyny minus moim zdaniem to to że nie wszystkie błędy wyeliminowali.

Tofikpt

Senior

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 263 postów
popieram eXotica:]
szkoda ze nie zmienili paru akcentów w tuningu optycznym i w malowaniu:]

strasznie mi brakuje kolorów metalicznych w naklejkach

Paqito

Profesjonalista

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 320 postów
Nie wiem czy jest sens pisać o zmianach. Każdy widzi jak jest. Dla mnie jest to kolejna generacja i wszystko jest lepsze. No może poza online, ale w 3 też były "drobne" problemy :)

colt174

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 14 postów
mi w F4 brakuje pewnej drobnostki, własciwie to juz w F3 jej nie było mianowicie wewnetrzna (kazdy gracz miał swoją) tabela wyników w danej klasie dla kazdego toru w F2 i F1 było cos takeigo bardzo mi się to podobało pamietam ze w F2 cała moja zabawa polegała na ciagłym kupowaniu aut ulepszaniu ich i robieniu czasów na północnej pętli :rofl:

Artusz

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 12 postów
Ja lubie nowe nowa grafike, nowe odglosy turbo, ogien z rury :D. Minusem jest brak Porshe, Ruf to dla mnie za malo :P

lookastdu

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 24 postów
Dla mnie wyczuwalne są zmiany w charakterystyce opon i podczas jazdy wiele razy odnosiłem wrażenie, że auta mają nieco wyżej położony środek ciężkości.

Poza tym jedyny minus względem FM3 to brak Porsche, ale problem leży po stronie EA, które miało na 2011 rok bodajże wyłączność na Porschaki w grach. Jak jest teraz to nie wiem. No i nieco za dużo aut "ojednorożcowali" :P , np. LP640.

Bananoid1

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 10 postów
Zmiany są bardzo niewielkie prócz zmiany w jakości grafiki, tak to tylko tryb symulacji jeszcze jest.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych