Skocz do zawartości

Zmień

Photo Competition #6 - Nurburgring Legends - Głosowanie & Dyskusja

• Nie możesz odpowiedzieć
11 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ankieta: Photo Competition #6 - Nurburgring Legends - Głosowanie (10 użytkowników oddało głos)

Które zdjęcie podoba Ci się najbardziej?

1. Zdjęcie: I (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. Zdjęcie: II (2 głosów [20.00%])

Procent z głosów: 20.00%

3. Zdjęcie: III (2 głosów [20.00%])

Procent z głosów: 20.00%

4. Zdjęcie: IV (4 głosów [40.00%])

Procent z głosów: 40.00%

5. Zdjęcie: V (1 głosów [10.00%])

Procent z głosów: 10.00%

6. Zdjęcie: VI (1 głosów [10.00%])

Procent z głosów: 10.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Danteze

Rubber Dinghy Rapids

• Community Manager
  • 1133 postów
Photo Competition #6

Temat to: Nurburgring Legends

Przypominam aby każda osoba głosująca wypowiedziała się o zdjęciu w tym temacie.

Zgłoszone prace:

I

Dołączona grafika

II

Dołączona grafika

III

Dołączona grafika

IV

Dołączona grafika

V

Dołączona grafika

VI

Dołączona grafika

maciekww28

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 109 postów
dałem nr. 6 bo na coś musiałem zagłosować :)

ps. czym takim wsławiło się BMW czy Ferrari że zostało uznane legendą N-ringu?

nit

Senior

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 208 postów
zdjęcie 4 piękne naprawdę :) Tak fajnie klimatyczne.

AGM Bukos

Profesjonalista

• Mistrz Polski Forza Motorsport 4
  • 368 postów
zdjecie numer IV. Tak samo uwazam ze bardzo fajnie oddany klimat. Stare autko stare zdjecie, Mogloby byc oddalone i pokazane troche toru jeszcze, wkoncu Nur :)

ps. Jest blad w podpisanych zdjeciach zamiast IV jest VI :)

MariuszB35 PL

Mistrz Forza Motorsport

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 591 postów
3 i 4 klasa ale głos poszedł na zdjecie nr 3 ,bo widac ze Nur i do tego ładne ;)

Danteze

Rubber Dinghy Rapids

• Community Manager
  • 1133 postów
Wygrywa: Lance

I - Tofikpt
II - allcon
III - Don Tasso
IV - Lance
V - maciekww28
VI - nit

Ralf Dragon

Senior

• Zasłużeni
  • 290 postów

Wyświetl postUżytkownik maciekww28 dnia 10 grudzień 2011 - 15:20 napisał

dałem nr. 6 bo na coś musiałem zagłosować :)

Choćby tym że wygrał kilka wyscigów na tym torze czego nie zrobił nissan czy Pagani z całym szacunkiem dla obu marek

Lance

Senior

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 163 postów

Wyświetl postUżytkownik maciekww28 dnia 10 grudzień 2011 - 15:20 napisał

Skoro sa juz ogloszone wyniki to moge Ci odpowiedziec na pytanie. Samo założenie konkursu dla mnie było jednoznaczne ze zrobieniem zdjęcia w starym klimacie ... bo jak słyszymy "legenda" to nie myslimy o autach XXI wieku ...

Druga sprawa wystarczy chwile pogrzebac i mozna znaleźć, że Ferrari z sukcesami na tym torze się ścigało ... Chociażby przykład Ludovico Scarfiottiego ...

"W 1965 roku wspólnie z Johnem Surteesem wygrał Ferrari 330 P2 Spyder wyścig 1000 km Nürburgring; kierowcy ci osiągnęli czas 6 godzin, 53 minuty i 5 sekund, co dało średnią prędkość 145,58 km/h. Rok później Scarfiotti z Bandinim zajęli w tym wyścigu drugie miejsce ze stratą 90 sekund do zwycięzcy. Wyścig wygraliPhil Hill i Joakim Bonnier na Chaparralu napędzanym silnikiem Chevrolet o pojemności 5,4 litra (Ferrari Scarfiottiego i Bandiniego miało silnik o pojemności 2 litrów). Chaparral posiadał automatyczną skrzynię biegów, co nigdy wcześniej nie zdarzyło się w wyścigach w Europie."

Mysle, ze to rozwiało Twoje wątpliwości.

Pozdrawiam, Lance.

Użytkownik Lance edytował ten post 12 grudzień 2011 - 12:37

Tofikpt

Senior

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 262 postów
porshe,ferari,mercedes i bmw panuja na zielonym piekle odkąd ten tor istnieje wiec ja nie rozumiem po co ta akcja...temat jest prosty..legendy...

wstawiajac gtr albo inne pagani uznaliscie ze Justin Biber jest legenda rock and Rolla;/

ps.nie zrobie tego samego błedu w konkursie DTM...sprawdzcie sobie jakie auta startuja i jakie startowaly zebyscie nie wstawli np rufa.
ps2. w konkursie dtm mozna wstawiac bmw..ale tyko stare..bo nowe nie zostało jeszcze pokazane wiec mozemy tylko gdybac:(

ps3!!! Lance gratuluje! miałem podobny pomysł ale brak czasu i wyszlo gowniane bmw;/

Danteze

Rubber Dinghy Rapids

• Community Manager
  • 1133 postów

Wyświetl postUżytkownik Tofikpt dnia 12 grudzień 2011 - 15:50 napisał

porshe,ferari,mercedes i bmw panuja na zielonym piekle odkąd ten tor istnieje wiec ja nie rozumiem po co ta akcja...temat jest prosty..legendy...

wstawiajac gtr albo inne pagani uznaliscie ze Justin Biber jest legenda rock and Rolla;/

ps.nie zrobie tego samego błedu w konkursie DTM...sprawdzcie sobie jakie auta startuja i jakie startowaly zebyscie nie wstawli np rufa.
ps2. w konkursie dtm mozna wstawiac bmw..ale tyko stare..bo nowe nie zostało jeszcze pokazane wiec mozemy tylko gdybac:(

ps3!!! Lance gratuluje! miałem podobny pomysł ale brak czasu i wyszlo gowniane bmw;/

Ten temat miał zmobilizować was do pomyślenia i zastanowienia się nad samochodem bo przecież nie ma żadnej listy legend tego toru. Samo słowo legenda kojarzy się z przeszłością im późniejszą tym lepiej, więc perfekcyjnie trafił Lance. GT-R też pokazał się swego czasu z dobrej strony na torze, czy zasłużył na miano legendy? Na to pytanie musicie odpowiedzieć sobie sami.

maciekww28

Stały użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 109 postów
@Ralf Dragon - wystarczy że gtr jako pierwszy przebił barierę 8 minut na n-ringu dla aut seryjnych - 7minut i 29 sekund

a dla mnie legenda to nie tylko stare auto z jakąś tam mniej lub bardziej udaną historią wyścigową

AGM Bukos

Profesjonalista

• Mistrz Polski Forza Motorsport 4
  • 368 postów
fakt ze gt-r sie zasluzyl, ale osobiscie poczekalbym jeszcze dobrych parenascie lat zeby nazwac go legenda, a to juz nie te czasy co kiedys, dzisiaj zbyt szybko wszystko idzie do przodu, za szybkie zmiany, coraz gorzej wyrobic sobie miano legendy motoryzacji.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych